Meltemms Meryem_79 Normalde hiç tatlı yemiyordum , hangisi olduğunu söylemeyim canı çeken olmasın , öğrenmeden 1 hafta önce canım hep onu istemişti öğrendim 1 ay kadar hep istedi canım sonra geçti suan 37+5. Haftadyım 😍
Gizemgksnmz Meryem_79 bende ekşi şeyler yiyorum hatta artık içme boyutuna geldim o kadar çok canım istiyor ama oğlum olacak canım hurafeymiş o
Gizemgksnmz Meryem_79 ben bu dönemde tatlıdan tiksindim yiyemiyorum artık ama turşu olsa bayıla bayıla yiyorum.
Brck0303 Meryem_79 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızı erkeği önemli değil canım evlat evlattır
Bebisinannesi23 Meryem_79 şuan 29+1 haftalık hamileyim . İlk aylarında bulantıdan dolayı hep ekşi ve tuzlu yedim . Ama bulantım geçince sırf tatlı yedim . Hayatımda yemediğim çikolatayı hamilelik döneminde yedim halada yiyorum ve sonuç kızım olacak 😄
yagmur089 Meryem_79 aynn bazeen dogru çıkıyor bazen yanlis batil inanc diyorlar ama bilmiyorum ya ben oglumda cok tatli yedim bundada eksi yiyorum bide kalca taraf eger buyuyorsa kiz deniliyor bu kanitlanmis gercektende buyume var benim erkeklerin karni sivri olurmus kizlarin ise yuvarlar oglumda sivriydi bunda ise yuvarlak icimede hep kiz doğuyor bide baba ruyasinda gördüğü zmn gerçek ten cikiyormus oglumda hep icime doguyordu oylede cikti
Meryem_79 yagmur089 benimdeicime kız doğuyor eşimde oğlan istiyor ama bizim.kesin kızımız olur diyor heycanla bekliyorum bende burda tahmin eden birisi var diye onada 7 haftalik ultrason fotoğrafını attim %70 kız dedi ama bakalım