Eda35sinan Soğan suyana basliycam. Adettinin ilk günü gebelik için nasıl yapmalıyım yapıp faydasını gören oldumu lütfen cevap verin aydınlatın beni♥️♥️ 2021 Ağustos 19 beri çocuk deniyoruz olmuyo lütfen🥺🥺
MadameHappy34 Eda35sinan reglin ilk günü değil 2.ci günü başlamıştım ben ılık şekilde tüketiyordum hep taze kaynatıyordum.. kaç gün kullandım hatırlamıyorum ama ben pcos ve kistler için kullanmıştım.
MadameHappy34 Eda35sinan daha önce doktora gittiniz mi kontroller yapıldı mı??? Ve düzenli ilişki çok önemli 2+2 regl olana kadar devam edilmeli diyor doktorlar.
Anneolmak188 Eda35sinan kuzu ben 4 ay gebe kalamadım sonra 3 arkadaş denedik ben düzenliydim onlar biraz düzensiz yaptılar 1 hafta 10 gün kadar yaptım reglim bittikden hemen sonra o ay hamile olduğumu öğrendim kürdenmi başka bişeydenmi bilmiyorum ama kürün faydası olduğuna eminim
Tiiffany Eda35sinan şöyle uygulucaksiniz 2 gebeliğimde o ay sonu hemen tuttu. Adet bitiminden hemen sonra 15 gün boyunca sabah aksam ac karnına bir bardak içiceksiniz. 1 adet açık renkli sarı soğan kabugunu soyup 2 bardak suda 5 dk kaynatın soğanlar kendini salacak o zmaan ocaktan alın süzün ve için. Yarım saat snr kahvaltınızı edin. Her gün taze yapılmalı
Anneperi Eda35sinan Benim 3 cm kistim 1 sene ilacla düzelmedi 3 ayda yok oldu hamile kaldım İbrahim sarac oğlu videoda anlattı
Aylin355 Eda35sinan Bende bi arkadaşımın önerisiyle Ay ortasında başladım 5 gün kadar sıcak şekilde sabahları bir su bardağı içtim, sonrasında bıraktım diğer ay düzenli yaparım diye ama tatile çıkmamız sebebiyle yapamadım ki zaten tatilde hamile kaldım, kürün etkisi var mı bilmiyorum ama baya bi temizlemişti o açıdan çok iyi
Dark Eda35sinan doktora gittiniz mi? Soğan kürünün söktürücü özelliği var kist falan varsa kanama yaptırabilir
Mrvbnbg2208 Eda35sinan bende içtim ve gerçekten de faydasını gördüm adetimin 3. Günü başladım 15 gün boyunca sabah akşam tükettim. Gecikmem oluyordu benim pcostan kaynaklı ve bit doktor çocuğun olmaz bile dedi bekarken kürden sonra düzene bindi adetim, 1 yıl da korunduk evlilikte bıraktıktan 2 ay sonra korunmayı hamile kaldım ben tamamen küre bağlıyorum