A_syma Safiyenurrr Şislikler baslamasi normal canim. Tuzlu yiyorsan azalt. Bol su ic. Ayaklarini otururken sarkitma uzat firsatin varsa
marnus Safiyenurrr 33+1 haftalık gebeyim hala şişliğim yok. Alyansım bile oluyor hala. Çok su içiyorum belki ondandır
beyzzsenturkk Safiyenurrr aşırı olmaması durumunda normal tuzu olabildiğince azaltın bol bol yürümeye su içmeye çalışın artık kilo ve şişliklerin başlayacağı döneme gelmişsiniz hayırlı olsun 🎊
1erkekkannesiiii Safiyenurrr normal canım tuzu azalt bol su tüket ayakta pek durmamaya çalış. Yürüyüş yapacaksan da ara ara dinlen gecmıs olsun 💜
Safiyenurrr A_syma cenazemiz oldu ayakata kaldım ister istemez suyu çok içiyorum aslında tuzu anlamadım demek ki dikkat edeyim evet
A_syma Safiyenurrr Ayakta kaldiysaniz normal canim. Birde ne kadar dikkat ederseniz edin hafif hafif sislikler ,odemler baslamistir. Bu cok normal. Sadece asiri sismemeniz icin tedbir almalisiniz.
Safiyenurrr marnus bende takiyorum alyansımı o kadar olmadi hamileliğimin başından beri 3 litreyi içiyorum çok dikkatli biriyim ellerim ayaklarimin hafif şiştiğini gördüm ilk gebelikle alakası var mı acaba
marnus Safiyenurrr benimde ilk gebeliğim. Tuzu fazla tüketiyor olabilir misin. Bi de 2 günde bir yürüyüş tavsiye ederim
Safiyenurrr marnus olabilir belki atmiyorumdur da peynir de zeytinden yiyorumdur hiç farketmedeb bundan sonra dikkat edeceğim yürüyüş yapiyorum dişari çıkamadığım zaman hatta evde yürüyorum
Safiyenurrr beyzzsenturkk ay çok şişmeyeyim boyum kısaa bebiş sağlıklı olsun da attik hepsine razıyım
Safiyenurrr _almirasmom bakma bende çok şişmedim de ellerim gözümün önünde ya takılıyorum çok benimde öyle canım daha yeni yeni belirginleşiyor