Derya341986 newbabyno2 yaşamayan yoktur cnm valla benmki hatta sürekli var 26+3 e geldm en başından beri vardı benimki çözülmedi darısı başınıza
Yasemindemirtas newbabyno2 ne toz ne baska bisey yaradı en son antibiyotik kullandım şükürler olsun gecti
Buse_ newbabyno2 benim belirtileri oluyor ama testlerde çıkmıyor hiç bol bol su içince belirtilerde geçiyor su herşeyin ilacı 😀
GelMucizemol Benimde var canim doktor gece tek kullanımlık toz suya katılıp içilen bir ilaç yazdı onu aldım içtim yine akintim oluyor sarı renginde az kaldı allahtan 32 haftaligim doğuma kadar inşallah bisey olmaz
DefneRana GelMucizemol banada verdi ilacı bugün aldım gece içecem tozu ama bir bardak soğuk suya mı koymalıyım
Ilaydaile Bende de var canım ve fazlasıyla doktor erken doğuma bile sebep olur dedi. Gece yatmadan önce içeceğm tek kullanımlık toz verdi. 1 kere kullanmıştım şimdi enfeksiyon devam ediyo diye tekrar verdi. Tadı iğrenç bişey burnumu tıkayarak içmiştim 😞
Melike658 Bende aynı durumdan muzdaribim bana fitil ve toz vermişti kullandım biraz işe yarar gibi oldu ama tekrar oldu çok iğreniyorum bazen öyle bir kokuyor ki günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum duş alıyorum 😞
Yasemindemirtas DefneRana normal suya koycaksın canım bide sabaha kadar tuvalete gitmiceksin biliyosun dimi tuvaletini tutabildigin kadar tutman lazım. Gece uyumadan önce iç.
Yasemindemirtas DefneRana bide ne yap biliyomusun iç çamasırını sık değiş ve suyla temizlendikten sonra güzelce kurulan. Islak bırakma. Oda sebep oluyo
Minnakkkk Benım de hamılelıgımın basından Berı malasef var ve ne yapsak gecmıyor bı geçer gıbı oluyor yıne tekrar edıyor.sun 35 haftalığım en son kontrolde yıne çıktı fıtıl ve tek ıcımlık toz verdı ama ıkı kutu allahım o fıtıl de bana nasıl bır kasıntı yapıyor sabahları oluyorum sanıyorum herhalde ıntıhabı sokuyor dıyorum ve ıns bebegıme zarar vermez bu enfeksıyon cok suyla falan da alakası Yok bence cunku hergun uc lıtre su ıcıyorum ama degısen bısey yok
DefneRana Yasemindemirtas perine masajı yapıyorum sanırım ondan oldu akşam içtim 5 saat zor durdum wcye koştum yeter herhalde