Nur79 Kızlar bebeğim 15 günlük sağlık ocağı monovit d3 verdi siz ne kullanıyorsunuz, bebeğim gazlı bir bebek gaz yapar mı devit
bayanelaa Nur79 bizim gaz problemimiz yoktu d vitamini damlasına başladığımızdan beri gazımız bitmiyor 🫤
SibelCeltik Nur79 sağlık ocağının verdiği d vitamini benim kızımı rahatsız etti, gaz ve huzursuzluk yaptı ben onu bıraktım ocean marka kullandım, 1 yaşına geldiğinde her şey normaldi bıraktık. Tavsiye ederim
hukukcuanne_06 Onun içeriği iyi değil demişti biri, bana çocuk doktoru ocean ın d vitaminini önerdi biz onu kullanıyoruz. Kendim de sevmedim sağlık ocağında verilen d vitaminini coledan kullanıyorum. Öteki sıvı yağ gibi geliyor
aslidbd Canalp benim bebeğime de aynısından verdi doktor ama biz de çok gaz problemi var. Damlayla ilgisi var mı bilmiyorum ama siz de durumlar nasıl? Damlayı kullanırken gaz sorununuz oldu mu?
aslansmommm Nur79 aman aman onu sadece bir gün kullandım oğlum krizlere girdi ağlamaktan gaz yaptı ocean aldım onu kullanıyorum yine gaz var ama normal yani diğeri gibi olmadı
Ecarve Nur79 devit kullanıyorum paralı olanı alma dedi onlarda bunun içeriği gibi değil bu iyi dedi bide bizim bıngıldağımız normalden fazla açıkmış bilgisi olan var mı pazartesi çocuk doktoruna götürücem ama yine de çok endişe içindeyim
_ozlmm Nur79 Ben de onu kullanıyorum ama öyle gaz problemimiz yok bebeğim sancılanmıyor hiç gayet rahat çıkarıyor ☺️ Ama burda yazılanları okuyup iyi olmadığını görünce yarın doktorumuza sormaya karar verdim devam edeyim mi yoksa farklı bir d vitamine geçeyim mi diye
Nur79 _ozlmm canım banada yazar mısın yarın benim bebeğim çok gazlı, o damla için çok iyi demiyorlar monovit için
Merveberill Nur79 devit-3 vermişlerdi sağlık ocağında onu kullanıyoruz gaz problemimiz olmadı çok şükür
SibelCeltik Nur79 net hatırlamıyorum malesef. Şu an 2,5 yaşında olduğu için :) yine hamileyim doğumdan sonra yine ocean kullanacağım
_ozlmm Nur79 doktor gaz problemleri yaşıyor musunuz falan dedi yok dedim kullanabilirsin değiştirmeye gerek yok dedi 🤔 Olmadı siz de bi kendi doktorunuza sorarsınız ☺️