Bravequeen Kızlarr merhaba şuan eğer hamileysem 3+4 olacağım yani bilmiyorum test yapmadım da😊 yapsam kan tahlilinde çıkar mı acaba yani erken öğrenmem gerekiyor diye biraz kararsız kaldım şuan reglime 6 gün var 3 gün kala gitsem test de çıkar mı sizce ?😊
Eldgrn Bravequeen eğer geç döllenme değilse iki üç gün kala öğrenebilirsin ama en sağlıklısı bence en doğru cevap için adet gününü beklemek varsa olmayabilir göstermeyebilir moral bozukluğu olur yani
Tubatgn Bravequeen Benim 2 gün kala kanda çıktı, ovülasyon dönemini değerlendirdiysen ve üzerinden 11 gün geçtiyse kanda çıkar 🤗
Lokumum9593 Bravequeen evde erken gebelik testleri yanlis sonuc verebiliyor. Hamile oldugum halde bana negatif demisti. Halbuki 4 haftalik hamileymisim. En dogrusu kan testi regl gecikmesini beklemen gerekir mi bilemiyorum ama kan testinden şaşmamak lazim
Zln2152 Bravequeen merhaba canım ben de üç gün önce gebe olduğumu öğrendim silik çizgiyle. Kan verdiğim akşam değerim 26.29 bugün adet günüm tekrar kan vercem. İnşallah yükselmiştir değerim sende test yapsan çıkar bence ☺️
Bravequeen Burcinyildiz 2 gün önce yaptım negatif çıktı yarın sabah yapmalimiyim sizce yorumunuz için de teşekkür ederim
Bravequeen Eldgrn evet doğru aslinda yani yumurtlamam zamanında oldu sanirim o etkilermi bilmiyorum. Teşekkür ederim 😊
Burcinyildiz Bravequeen canim bende de adet agrisi gibi oluyordu adet olucam sandim hamile oldugumu öğrendim bence git kan testi ver canim
Eldgrn Bravequeen eğer yumurtlama zamanını biliyorsan 12 ile 17 gün arasıydı galiba bugünden geçtikten sonra test yapabilirsin diye biliyorum hani doğru cevabı verir yumurtlama gününü biliyorsan bilmiyorsan adet günü
Bravequeen Lokumum9593 evet kan testi net olduğu için onu yapmak istedim bide eğer varsa erken öğrenmem lazım yoksa sorun değil eğer varsa bı şekilde öğrenirdim
Bravequeen Zln2152 Ya inşAllah yarın sabah bı erken gebelik testi yapayım eğer silik çıkarsa pazartesi kan testine giderim inşAllah sizinde değeriniz yukselir hayırlı olsun şimdiden 😊
Tubatgn Bravequeen İdrar testi ile hiç uğraşma boşuna, Beta hormonu önce kanda yükseliyor sonra idrara düşüyor. Varsa bile negatif çıkabilir. Keza benim öyle olmuştu 🤗
Zln2152 Bravequeen inşallah kuzum inşallah 🙏 sen yarın test yap bence canımm bana da haber etmeyi unutma inşallah vardır yaa
Bravequeen Tubatgn Ayy direk git diyorsun yani ozaman pazartesiye gitsem 3 gün kalmış olur bı yaptirayim inşallah vardır canım 🌼😊
Tubatgn Bravequeen Ovulasyon dönemlerinin üzerinden 11 gün geçtiyse ve döllenme olduysa kanda çıkar merak etme 🤗 ptesi dene şansını
Beratmomss Bravequeen adete 4_5 gün kala erken gebelik testinde çıkar ama sen kan ver kesinlikle çıkıyor. Ben 2_3 haftalıkken öğrendim
Bravequeen Tubatgn kasıklarımda çok batma ve ağrı oluyor yani gebelik belirtisi demiyorum ama ilk defa böyle oldu . Böyle hareket edince bian saplaniyor sanki ağrı