Yaseminarya Kızlar 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı dünde kan verdim hcg değeri 15.4 çıktı adetim bugün 8. Gün gecikti doktor 2 gün sonra gel olabilir de olmayabilirde dedi sizce nedir durum geçmez bu 2 gun
Evinamin031120 Yaseminarya ben de gecikmenin 3.günü idrar yaptım negatif çıktı 10.günü kanda 11 ile öğrendim suan 25.haftadayım canım geç döllenme olmuş. Ben kanda öğrendikten sonra idrar yapınca yine negatif çıkmıştı. 2 günde bir değerlerine baktır yükselme olursa sağlıklı gebeliktir
Mrvbnbg2208 Bence gebelik var 5 üstü değer kabul sayılıyor 2 gün sonra düzenli artış var mı diye bakıyorlar 30 üstü olursa sağlıklı gebelik var diyorlar
Zehrasylr Kuzucum aynı senin durumlardayim normalde adetim hep düzenlidir bu ay 6 gun gecikti dün kan testi verdim beta <2 çıktı doktor 10 gun sonra tekrar gel adet olmazsan umarım hayırlısıyla adet olmaz ve hamiş oluruz 🤲🏻🤲🏻❤️
Zln2152 Evinamin031120 kuzum bende adetime üç gün kala test yaptım silik çizgiyle gebe olduğumu öğrendim üç gün önce ☺️ Kan verdim o akşam beta 26.29 çıktı iyi mi sence bugün adet günüm
Evinamin031120 Zln2152 yani sizinde geç döllenme olmuş gibi 2 güne bir kan verin yükselirse sıkıntı yok ben öğrendiğim gün 11 di ertesi gün 22 oldu bi hafta sonra 798 di