Zehrakomut Kızlar merhaba Regl sonra ovülasyon testi yaptım ve yumurtlama günümü gördüm ve gebelik testi yapmak istiyorum sizce regl günümü beklemelimiyim ve çatlama ne zaman oluyor
dilos011 Zehrakomut yumurtlama Gördüysen ertesi gün yine test Yapıp silik çıkması lazım bu catlama Demek oluyor o günü de Değerlendirmen lazım 3 gün tekabül ediyor Anladığım kadarı ile ben de İlk gebeliğimde ovulasyon testi kullanmıştım kaç gün var regl olmana eğer bir hafya kaldıysa erken gebelik testi ile öğren ben ilişkinin 2. Hafta sonra erken gebelik testi ile öğrenmiştim çok silik çıkmıştı beta değeri 150 idi o zaman
Limonzeytin Zehrakomut çatlama 12,24,36,48 saatleri arasnda olur. Test yapmayn daha erken adeti bekleyin ve direk kan testi yapın idrara geç yansır kana erken yansr gebelk hayrlısı olsn
Zehrakomut dilos011 evet çift çizgi gördüğüm de ertesi gün tekrar yaptım silik çıkmıştı zaten 3 günü değerlendirdim regl olmama 7 gün var erken gebelik testi alıp yapmak istiyorum
dilos011 Zehrakomut bugün alma imkanın varsa Al yap canım yarın ilk ıdrarla yap hakkında hayırlısı olsun 🥰insallah
mucizeolsunn Zehrakomut 3 gün geçtiyse çıkmaz en az 12-13 gün geçmesi gerekiyor canım biraz sabretmen lazım negatif çıkarsa boşuna üzülürsün yani inşallah vardır bebişin🌺
PrensesAnnesiiiiiiiii Zehrakomut 3 gün çok çok erken en az 12 gün beklemen gerekiyo ben bile 7 gün geçince erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı
PrensesAnnesiiiiiiiii Gün geçmede de yapmştım onda da negatif çıkmıştı 15. Günde pozitifi görmüştüm bende baya ovulasyon testi kullandım siz yenisiz sanırım
Beybi_2022 PrensesAnnesiiiiiiiii ovulasyon testi nasıl kullanılıyor anlatırmısımoz kullanılan bu ay eğer olmazsa da bilmiyorum hiç
PrensesAnnesiiiiiiiii Beybi_2022 adetiniz bittiği zaman ertesi günü hergun aynı saatlerde iki saat sıvı almadan testi uyguluyorsunuz 10. Dk da çıkan sonuç önemli ben her 10. Dakikada resmini çekerdim hergun de bakardım ikinci çizgiye öyle ikinci çizgi koyu olana kadar hergun tekrarlayın eğer ikinci çizgi diğeriyle aynı koyulukta ise bu yumurtlamanın gerçekleşeceğini gösterir sonra teste devam edin silikleştigi zaman testiniz bilinki yumurtanız çatlamıştir sonra zaten testi bırakıyorsunuz yumurtamadan normalde 14 gün sonra da gebelik testi yapılıyor
Beybi_2022 PrensesAnnesiiiiiiiii ikinci çizgi hep oluyor yani anladığım kadarı asıl önemli olan silikleşince mi ilişki olması
PrensesAnnesiiiiiiiii Beybi_2022 hayır ikinci çizgi her zaman silik çıkıyor ya önemli olan iki çizginin kop koyu çıkması koyudan sonra silikleştigi zaman catladigini anlıyoruz yani siz test yapınca iki çizginin çok koyu olduğu zaman gününüzü değerlendirin 3 gün üst üste değerlendirmek ideal