Papiiii Tekrar merhaba beybilerimm.Kizlar yeniyim simdi basima geliyo yeji derken 15 aylik gelinim ama basima ilk kez geldi.Su banyoo dolabinin kapilari oluyor yaa onun icerisindeki acma kapamayi dengeleyen demirler sudan dolayi pas oldu hemde asiri bas yanii oyle boyle deyill.Hepde oluyo temizleyemiyorumm yani hersey dokuyorum ama cikmiyor.Acaba ayni sorunu yasayip temizleyenler ne kullandimiz?Ne dokersem acaba temizlenie o paslare cok kotuyaa
Armess_loya Papiiii kurban olduğum sakıza çözüm bitti pas lekesi mi şimdi pas lekesi ne çözüm sıvı yağ dermişim😬
sedamom00 Papiiii bacım sendeki derdi Allah kimseye vermesin bir sakız birde bu sakin ve relax olun 😂😂👍
bilghrz Papiiii canım silpak var ya hanı mor kapaklı cif gibi ben onunla temızlıyorum pas lekesi feln kalmıuor
Papiiii Armess_loya 😂😂😂hahahah yeminle bugünn ust uste geldim kanka ya😂😂napimmmm🥺🥺🥺temizlik şeyim tutdu takintim sabah sakızı gordukten sonra evde herseyi dokuyorum resmen hamile halimle
Papiiii sedamom00 yaa sbaah sabah sakızı gordutken sonra temizlikk takintim tutduu😂hamile halimle evi dokuyorum resmen bacim yaaa kusura bakmayin bir el atsaniz bana yardimmyaaaa
Hamaratpanda sedamom00 Allahtan kayınbabamdan kalma zeytin bahçesi var biz de hem zeytin, hem zeytinyağı satıyoruz. Kendimizde faydalanıyoruz. Ama bu sene her şeye zam geldi yaa ilacı, toplayan ırgatlık parası, tenekesi vs vs. Yağın fiyatı da uçtu haliyle.
bilghrz Papiiii milyoncularda felan var canım bıde koçtaşta gördüm kasenın ıcınde oluyor mor kapaklı memnu kalırsın bence👍😀