Seydalii 20 haftalık olduk kızlar .Birlikte konuşalım neler yaşıyorsunuz.Bebis hareketleri nasıl tekmeler mi yoksa küçük kıpırtılar mi yaşıyorsunuz ?
RehoGelin Seydalii bazen aşağıya vuruyor bazen yukarı dönüşlerini falan hissediyorum içim bulanıyor Muş gibi bir his oluyor. Alışverişe başladınız mı neler aldınız? Nelerden başladınız?
Bebisinizz Seydalii merhabalar bizde 21 haftalığız bazen sert hissediyorum bazen de ufak ufak🐣 kızımız olacak Allah nasip ederse, haftaya detaylı usg miz var yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlıyoruz 💖
melegim_ve_ben Seydalii Ufak tefek arada pıt pıtlar oluyor ☺️ hala sabahları eğer uykusuzsam özellikle boş boş kusma hissi oluyor. (Kızım var 12 aylık) malum onunla dinlenme şansım olmuyor pek.Bu arada sürekli tuvalete gitme hissi de cabası 🙈😄
Seydalii ikizannesi23- evet benim de 18 de oyle oluyordu şuan da biraz daha fazlalaştı ama bebek göbek deliğinin hizasında oluyor normalde benim ki her yerde geziyor bazen sağ boşluğunda bile hissediyorum onu
Seydalii Bu arada cinsiyetler bellidir dimi hanimlar benimki erkek bakalım sizin prens mi prenses mi geliyor 💞🤭🤭🤭🥳🥳 RehoGelin ikizannesi23-
Seydalii RehoGelin evet heryer de geziyor sipalarimiz ama bugün sağ boşluğunda karıncalanma hissediyorum hayırdır inşallah normaldir bu hafeketlenme.
Seydalii RehoGelin bebek alisverisine başlamadım ama internetten almayı planlıyorum ben çünkü mağazalarda gerçekten çok pahalı her şey.Siz başladınız mı almaya biseyler?neler aldınız?
RehoGelin Seydalii bende ilk oğlumda kalanlar vardı arkadaşım epey verdi. Sıfır olarak annem geçen çarşamba şansına a101de hastane çıkışlarına denk gelmiş tam açarlarken zıbındı alt üst takımdı hastane çıkışıydı topladı Bayaa. Ebebekte trendyolda falan eksikleri sepete attım devamlı kontrol ediyorum indirimde gördükçe alayım diye
RehoGelin Seydalii benim ikiz biri 12. Haftada gösterdi diğeri daha bu hafta gösterdi oda erkek. Zaten bir tane oğlum vardı 4 yaşına yeni girdi Allaha emanet hepsi. Oğlum diyor onlar benim askerleri şimdiden geleceğim şekillenmeye başladı 😂
Seydalii Tufutufu huzursuz olma canım bu haftalarda öyle şeyler olabilir uyuyor olabilirler.Onlar her an hareket halinde ama biz her hareketi hissedemeyebikoriz😇sen içini ferah tut bişey ye uzan kafana takma stres bebeğimizi iyi gelmiyor o yüzden mutlu anneler mutlu bebisler 💞💞
Sahra_su Tufutufu 1 gün hissedip 2 3 gün hissetmemek normal. Kalp atışlarını hissediyorsanız sorun yok demektir
Tufutufu Seydalii teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz sağlıkla hayırlarla alırız bebişleri kucağımıza :)
Seydalii Sahra_su aynen canım ilerleyen haftalarda dağ net hissedeceğiz inşallah 😇😇sizin nasıl gidiyor hamilelik
Seydalii Bebisinizz abla olacak o zaman sizin bebiş 🥳🥳💞💞💞bizim daha sert tekmeler hissetmenize var galiba.ama bazen göbeğinde küçük acılar hissediyorum bunların ne oldu hakkında bilginiz var mı acı gibi anlamlandiramiyirum
Sahra_su Seydalii son 1 haftadır hissediyorum çok değişik bir duygu. Gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk hamilelik bazen korkuyorum bazen sevinip heyecanlanıyorum. Bir an önce gelse de sevsek bunları:))
Bebisinizz Sahra_su evet samsunda yaptıracağım Uğur Turhan a doktorum da bu doktoru önerdi inşallah güzel geçer teyzeleri dua edin bize 🐣💖
Seydalii Sahra_su eveettt inşallah cookk çok cokkk amin.Bi an önce zaman geçsin istiyoruz onların kokusunu hissetmek istiyoruz bı an önce.Sma bu zamanları bile izleyebiliriz belki 😅😅😅😅
Mrymcgty Bende 21. Haftalığım kızım olacak inşallah bi gün çok hareketli bi gün hiç hareket etmiyor sanki ama kımıldama gibi balık kayması gibi dediğiniz gibi szidede öylemi, bazen hiç hissedemediğiniz oluyo mu
Seydalii Mrymcgty evet canım aynen öyle bebisler buyudukce hareketleri hissetmeniz daha da netleşecek eminim. martta genellikle erkek anneleri duydum 💞
Seydalii melegim_ve_ben mide bulantısı için bişey kullaniyor musunuz.Yatakdan kalkmadan tuzlu biseyler yemeği deneyin iyi gelir belki