busrakrrs Haftamdayim diş ağrım vardı antibiyotik ve gargara yazdı doktorum zararı olmaz dedi ama korkuyorum. Kullanan oldu mu acaba daha önce
Pamugum02 busrakrrs dis doktorumu yazdi , benmde dia ağrılarım başladı 21 haftaligim bende. Gunde 3 kere parol icmek zorunda kaliyorum. Ne yapicam bilemedim
PapatiA busrakrrs hamıleye ve emzırene özel antıbıyotık var normal ıctıgımız değil bende onu kullanmıştım
Yasemin8892 busrakrrs ben de hamileliğimin başından beri diş ağrısı çekiyorum doktorum hiç ilaç vermedi sadece parol içebilirsin dedi ayrıca kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum galiba etkisi oluyor ağrım bayağı azaldı
Sare_benan Bana da diş doktoru yazdı 1000 mg lık ama bana yan etki yaptı kendi doktorum içme dedi kadın doğum doktorunuza sormadan içmeyin derim
Pamugum02 busrakrrs işlem yapilmiyormu bazilari işlem yaptrdim fln diye yazmista. Bende disciye gtsem antibiyotik mi alsam ki parol gecici olarak kesiyor agriyi yaa
busrakrrs Pamugum02 işlem yapılabiliyormus fakat benim dişim kaplama olduğu için çeneni sıkıyorsan ondan travma oluşmuş olabilir önce ilacı kullan dedi bakalım geçerse gerek kalmayacak inşallah
Pamugum02 busrakrrs himm anladim canm ,ins gerek kalmaz , bende gunde 3 kere parolla atlatmaya calsiyorum şimdilik. Sol tarafmdaki disim agriyoken smdide sag tarafta agri basladi sol gecti. Anlamadim valla
Nimetkayseri1438 busrakrrs hamilelikte antibiyotik veya ağrı kesici içilmez diye birsey yok ki emzirirken de aynı şeyleri yaşayacaksınız Dr ona göre bi antibiyotik veriyor ayrıca diş ağrısı doğum ağrısından daha beter ve apse oluşmaya başladıysa mutlaka kullanmalısınız çünkü vücuttaki iltihap enfeksiyon bebise de yansıyor tıpkı idrar yolu enfeksiyonu gibi çok ilac kullanmak istemiyorum ağrım az diyorsanız da sirkeli tuzlu su gargarasi yapabilirsiniz