Sudesu_1 Kızlar bat 25-26 test yapan var mı ? Bugün alıp kaset test mi yapsam diyorum bekleyemiyorum adet sancılarım var her ay oluyor zten ama bu ay yumurtlamadan beri bel ağrım var umut işte 💐
Alimenur Sudesu_1 valla benimde bat 24 ama bekliyorum gecikmesini Bana kalsa yapcaktım ama eşim bekle diyince mecbur bekliyoruz bakalım Senin belirtin var mı
Boss01 Sudesu_1 been 25 adetim pazartesi günü test yaptım silik çizgi çıktı ona güvenerek kan verdim salı günü negatif dün yine yaptım test aşırı silik zor görünüyor adetimi bekliyorum bende bu arada erken gebelik testleri yaptıklarım
Evlatlarimcanim Sudesu_1 bu ayın başımda trendyoldan 75 tl ye 5 tane erken gebelik testi almıştım nasılsa 5 tane diye ara ara yaptım hep negatif çıktı 😅 sonuncusunu adete 7 gün kala yaptım yani 2 gün önce yine negatif ara da kaşık ağrım var bide ishal oldum durup dururken başka bi belirti yok bir oğlum var Allah bağışlasın bu ay da hamile kalmazsam 1 sene erteleyeceğim gebelik olayını bakalım 25 ekimde dananın kuyruğu kopacak 😅
Seyma65 Sudesu_1 kızlar ben adetime 6 gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştim öğlen yapmıştım inşallah sizde hamilesinizdir güzel haberlerinizi bekliyorum
Sudesu_1 Alimenur çıkıp alacaktım test ama o kadar yağmur yağıyor ki çıkıp alamam artık mecbur bekliyorum 😅 belirtiler var canım ya göğüs acısı var 10 gündür ama kenarları değil altı ağrıyor bel ağrım var çok fazla kasıklarım zten ağrıyor adet ağrısı gibi
Alimenur Sudesu_1 benimde göğüs çevresinde vardı ağrı yatarken falan üstüne yatamıyorum Bugün baktığımda böyle sert sert bişeyler hissettim eşimde baktı hatta o da hala dalgada süt birikiyor diyo😅
Sudesu_1 Alimenur yaptım test erken gebelik yaptım kaset test yapacaktım erken gebelik yaptım negatif
-Songul Bence varsa cıkar kızlar .ben 5gün kala erken gebelik testi yaptım negatif,4gün kala kaset yaptım silik,sonra hergün yaptım 😀 gittikçe koyulaştı.regli günümde de kan baktırdım
Sudesu_1 -Songul inşallah vardır canım benimde ya gidip kaset test alıyım bari dayanamıcam Sabah ilk idrarlamı yapsam yoksa alıp gelip hemen yapıyım mı
-Songul Sudesu_1 ben öğlen gibi yapmıştım kaset testi ama okadar silik çıkmıştıki 4 gün kala.fotoshopla koyulaştarark daha belirgin olmuştu.zaten silik çıktımı daha da allak bullak oluyorsun hemen ertesi sabah kalkar kalkmaz yaptm daha belirgin diye diye arttı
-Songul Boss01 keşke bide kaset test yapsan?çünkü gerçekten kasetler daha güvenilir bu konuda .erken testlerde sadece fiyatı cok yüksek olan pridictor iyiymiş.
Beybi_2022 Boss01 biley söylemek istiyorum şimdi hep görüyorum yorumlarını idrar testi pozitif çıktı bir kaç kez ama kan negatif kafam karıştı diye yazmışsın ama böyle birleyen olması söz konusu bile değil neden dersen beta değer ilk önce kanda çıkar sonra idrara geçer yani idrarda pozitif gördüysen silikte olsa kanda ekstra ekstra çıkar yani bence sen görmek istediğin için gördün beni yanlış anlama kimyasal gebelik olabilir falan yazmışsında öyle düşünme diye yazıyorum kimyasalda olsa kand açıklardı çünkü birden düşmez kimyasal gebelik hemşireyim aydınlatmak istedim
Boss01 -Songul o markanın bi uygunu varya onu yaptım işte kaset test yapmak istiyorum ama bi yandan da çok üzüldüğüm için negatif görünce beklemek istiyorum bide pazar günü yemekli misafirim var çok yorulacağım varsa bebeğim sorun olur mu ilk gebeliğim olacak hiçbişey bilmiyorum o yüzden soruyorum
Sudesu_1 -Songul kaset yapıcam zten ya erkenler çok pahalı bide güvenilir değil diyorlar senin dediğin gibi