Ceyda76 70_siradanbiri tüp bebekte kullandım 187,5 olarak .900 lukten . Onun yanında ek ıgnelerım de vardı o şekilde 22tane olustu
70_siradanbiri Yasemin97 tup bebek de dozu biraz daha yüksek oluyor sanırım gonalin , ben de öncesinde aşılama yapmistim aynı igneyi kullandim🥰🙏
70_siradanbiri Ceyda76 ben de ek igne yok gonalf ilaçlar vitaminlar vs var, iki adet de çatlama ignesi 🥰inşallah güzel sonuçlanir🥺
70_siradanbiri Ebrumurat123 kac tanesi kaliteli çıktı acaba yumurta sayımız aynı igneye devam ediyorum toplama yapılana kadar
17papatya 70_siradanbiri gonalf 300 olarak toplamda 9 iğne kullandım 11.gün yani dün yumurta toplama işlemi oldu toplamda 16 yumurtam olustu
70_siradanbiri ssunshinee maşallah canım kaç tane kalmisti peki .Ne kadar çok yumurta olursa o kadar iyi dedi doktorum içi boş çıkan olacak kalitesiz olacak vs dedi🙏
Cananpmk 70_siradanbiri 250ile başladım 300ile devam etmiştik çok yumurtam vardı ama çoğu boş çıktı toplamda 8tane toplayabilmişlerdi onunda 2 tanesi kalmıştı orta kaliteydi transfer oldum ama tutmadı ardından kendiliğinden hamile kaldım🤭
2MinnakAnnesii 70_siradanbiri İlk aşılamamda 4 yeterli boyutta 10 tanede gelisen yumurtam vardı ama tutmadı.İkinci aşilamamda 2 tane yumurtam oldu biri zamanindan once catladı tek yumurtayla aşılamam tuttu.
yasemin9222 70_siradanbiri canım benim pazartesi opu işlemim var senin nasıl gidiyor 150 lik alıyorum gonalf i yarın son kontrolüm var
70_siradanbiri yasemin9222 ben de bugün gittim doktor toplama işini carsamba yapalim dedi pazartesi son kontrol .havuz işlemi yapacaz gerek olursa ,genetiğe gidecek daha çünkü Sende pcos mu vardı kac yumurtan olustu🙏
KurkmantoluMadonnaa 11 taneydi 5 tanesi sağlamdı 5.ci güne gidemedi hiç biri ve transfer gerçekleşmedi..
Ozge-Ka 70_siradanbiri 30 tanesi olgun dediler 30u da döllendi. 5.güne 8 tanesi gitti 3 tanede 6.gün embriyosu oluştu. Toplam 11 embriyom vardı yani😊