Betusgunes Felaket şekilde kulağım ağrıyor ve duymuyor doktor atipax diye bir damla verdi birde 1000 lik klomaks damlayı kullandım antibiyotigi kullanmadım 1 hafta sonra daha beter oldum acildeyim varmı bu dönemde antibiyotik kullanan arkadaşlar
AhseninAnnesii Betusgunes 1 ay once ayni sorunu yaşadım. Bogaz enfeksiyonu var sandim cok kotuydum kbb ye gitim kulagimda enfeksiyon cikti damla antibiyotik felan kullandim 21 haftaliktim. Bebekde suan bir sıkıntı yok Allah’a sukur. Doktora gebe oldugunuzu soylediyseniz ona göre ilac yazmistir zaten.
OzgeV Betusgunes Gevmiş olsun kuru soğanın suyunu en fazla 3 damla olacak şekilde kulaga damlatmaniz hem agriyi azaltır hemde doğal antibiyotikdir
biranneadayi15 Betusgunes iki ay önce başıma geldi benimde sarınım 11 haftalık felandım sol kulağım ağrıdan sabahlara kadar inledim tıkandı duyma kaybı yaşadım soğan suyu damlattım tıkalı olduğu için içine gitmiyor geri akıyordu çok zor günlerdi her günüm ağlayarak gözlerim şiş gezdim daha sonra 3 hafta sonra kendiliğinden geçti inşallah sizinde geçer ben parol bile kullanmamıştım dr kortizon başlamak istedi ben kabul etmemiştim
Lavinyaa8 Betusgunes benim de öyleydi cok ağrırdı çınlardı hicbir sey kullanmadım kendiliginden gecti sonra
Betusgunes AhseninAnnesii 7 haftalıgm diye 3 doktora gittim ucude önermedi antibiyotigi kullanmicm o yüzden karışım damla yazdı doktor bakalim
Betusgunes biranneadayi15 kulak damlası birde merhem verdi kullanacağım yüzüm şişti boynum şişti kabakulak gbi oldu resmen yemek yiyemiyorum konuşamıyorum bile
Betusgunes Lavinyaa8 benimki geçecek gibi değil sabah acile gittim dış kulak iltihabı olmuş damla verdi 5 güne geçmezse gel dedi ağzımı bile açamıyorum ağrıdan
Selinsahinnn Betusgunes offf geçmiş olsun canım bende de nabız sesi ve uğultu sesi vardı ve duymuyordu kbb gittim hiçbirşey vermedi zamanla alıştım bu duruma bazılarının dişe bazılarının kulağa vurur hamilelik derler
Betusgunes Selinsahinnn teşekkür ederim kulak damlası karışımı verdi doktor birde merhem verdi yüzümün sag tarafı boynum şişti ağrıdan 1 haftya ancak gecer dedi doktor umarım biran önce geçer yemek bile yiyemiyorum mide bulantım yoktu oda başladı kulak yüzünden