Miniktirtil yogunbakimin kiloyla alakasi yok. Bi bebeğimi 1760 gr teslim aldik. Hemsireleri dinleyin onlar cok ilgili gercekten iyiler. Hele hocanin hastasi olunca. Emzirme konusunda bana cok yardımcı oldular. Aciniz olmayacak diyemem ama bu forumda abartildigi kadar olmayacak ona eminim. Guzel agri kesici yapiyolar ilk gun. 2. Gun de hastaneden cikmafan mutlaka isteyin. Ben 4,5 gun kadin dogumda yattim. Hepsi ayri ayri ilgiliydi. Gececek acı diye dusunun hep :) parollarinizi aksatmadan icin, bol su icin. Visne suyu icip duruyodum ben 🤣 cok guzel sütüm olmustu cok sukur 🥰 suanda yara izimin yarisi kayboldu yarisi duruyor. O da gececek. 20 gun sonra agriniz kalmayacak merak etmeyin. Oyle bol bol yurumedim ben bu arada cok soylediler de, kanadan cok dusmus hemoglobin. Asiri kansizlik vardi basim donuyodu ilk gunler yine de toparladim yani. Hamile esofman alti giyin 4. Gun iyibariyle. Karninizi o tutsun. Korse falan giymedim ben karnim toplandi cok sukur :) 93 kg a cikmistim 🤣 ilk 15 gunde 75 e dustum. 72 falanim suan. Hic de dikkat etmedim. 😬🤣