Deletedmom_37 Kızlar sepet beşik almayı düşünüyorum bu şekilde kullanıp da memnun kalmayan var mı almalı mıyım ayrıetten odası olucak ama bunu anne yanı için düşünüyorum sizce? Kullananlar var mı varsa memnun musunuz🥰
4cocukannesi Deletedmom_37 anne yanı için park yatak öneririm bu beşik çok güzel benimde hep hoşuma gitti ama Max 3 ay kullanılabilir ama maddi durum imkanınız varsa icinizde kalmasın alın
senanurkesmen Deletedmom_37 https://www.e-bebek.com/meltem-smart-kral-besik-beyaz-p-met-mms10220110?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=11873866206&utm_content=123932532628&utm_term=&gclid=Cj0KCQjw48OaBhDWARIsAMd966BMD61Qeko5Mmojm2xo55gtlj9jutBvML5o-KV_xrxnUwNcAXjBgh0aArPXEALw_wcB Ben beşik olarak bunu tercih ettim sepet beşik gözüme aşırı küçük geldi uzun ömürlü kullanayım istedim. Anne yanı oalrak da tam yatağıma göre ayarlandı.
Deletedmom_37 QUEEN0888 bende derin ya beşik alıp koyması zor olur mu acaba diye düşünüyorum bide yatakla birleşmiyor 🤨
QUEEN0888 Deletedmom_37 Yatakla birleşen istemiyorum korkuyom kendim uykulu olurum düşerim çoçuğa bişey olur.O yüzden derin beşik istiyorum.
Deletedmom_37 QUEEN0888 ama komple yatakla birleşmiyor aslında ama insanın eli kolu çarpabilir yani bende tam bilmiyorum ilk gebeliğim 🤣
QUEEN0888 Deletedmom_37 Aynen ben çok endişeliyim.Oğlumdada derin yatak kullandım.Bi problem yaşamadım .Ama yatak şimdi büyüyen beşiklerdendi oğlum kullanıyor diye yenisin almak zorundayım.
Deletedmom_37 QUEEN0888 o zaman acaba alsam mı bu beşikten çok kararsızım ya bi ara park yatak istiyordum ama görüntü açısından bu çok güzel bilemedim 🤔
Deletedmom_37 4cocukannesi neden 3 ay 1 yaşına kadar kullanılabilir diyor sonra odasındaki beşiğine geçer kocaman yatar orda ama benim düşündüğüm olay yenidoğan döneminde bu beşikle zor olur mu acaba derin ya
Didemesut Ben anne yanı park yatak düşğnğyorum en azından 2 yaşına kadar yatar sonrada bazaya geçeriz
Deletedmom_37 Didemesut park yatak bende düşündüm görüntü olarak çok güzel değildi birde büyük baya bebeğimin odasında ayrı yatağı olucak çümkü bakalım
Deletedmom_37 senanurkesmen evet çok güzel güle güle kullanın bende bu kadar büyük olmasın diyorm kendine ait özel bi oda yapıcam takım şeklinde alıcam yatağı dolabı vs 1 yaşında oraya geçer diye düşünüyorum ama yeni doğan dönemi için yanıma beşik arıyorm sonradan çok yer kaplamayan
4cocukannesi Deletedmom_37 bebek hareketlendigi için uygun degil yani 3 aydan sonra hem bebek hareketleniyo hem artık küçük geliyor