Buse-ozdmr Zizizi hertürlü vitamin yazdı doktorum valla canım😄ne ararsan var gunde 5 kutu ilaç içiyorum 22 haftalığım demir ilacı magnezyum kalsiyum b12 hertürlü😂
Merve201119 Zizizi 34 cu haftadayim ve ferrum Demir ilaci imom omega balik yağlı multivitamin benexol b12 devit3 damla ve magnezyum
tecrubesizanneadayi12 Zizizi multivitamin ve demir verdi demiri içebiliyorum ama multivitaminde balık yağı var asla içemiyorum içtiğim anda kusmam bir oluyor malesef
Buse-ozdmr Zizizi yok normal kendısı verdı kanda vermedim bu haftada magnezyum ve kalsiyum başlatmamız gerekıyor dedı 22 haftamdayım kendısı yazdı kan vermediğim halde oyle gerekmıs bu haftada
Eymen2922ElisaYlmz haftamda kanda demir eksikliği çıktı çok çok düşukmüş demir ilacı yazdi 34.dü haftayim şuan ve geçen kontrolde tekrar vermiştim kan yine devam et dedi doktorum bakalm diğer kontrolde Allah büyüktür nolur bilmem nst’ye basliycaz öbür kontrole 36 oluyorz inşaallah hayirlisyla zmaninda kucağımıza almayı nasip etsin rabbim cümlemize🤲🏻🤲🏻👶🏻
senanurkesmen Zizizi 35. haftadayım her gün omega,magnezyum,d-3,b12,folikasit,kan ilacı kullanıyorum ben
Sedoa_ Zizizi 30. Hafta liste şöyle Sabah demir hapı Öğlen multivitamin, kalsiyum-magnezyum hapı, Akşam b12 sprey Yatmadan d vitamini ayrıca demir tozu 🫠