Btlklnc Kader0023 15+0 olduk bugüne kadar mide bulantım yoktu ıkı gündür ne yesem cıkaracakmıs gibi midem bulanıyor . Yemek yemege korkuyorum
Kader0023 Anonymousmom bende 6. Haftaya girdm çok şükür şimdilik bişey yok umarım böyle devam eder :) ilk çocuğumda hemen başlamıştı
Btlklnc Kader0023 ıkı hafta önce kontrolde tahmin etmıstı suan gitsem kesınlesmıstır ama esımı beklıyorum birlikte ögrenıcez insallah ❤️
Kader0023 Btlklnc canım bide en bailardaki ultrason resmin yuvarlak mıydı yoksa fasulye şeklindemiydi
Avukathanimm Kader0023 kız. Hatta benim ilk başlarda hiç bulantım olmadı diye kesin erkek kesin erkek dediler :) o hiç belli olmuyor ya. Çünkü bi arkadaşımla aynı anda hamile kaldık 5.haftadan itibaren bulantıları başladı ona da kesin kız dediler erkek çıktı :)
Btlklnc Kader0023 cinsiyeti hıc önemlı degıl sakin bir hamilelik gecırmek istiyorum kuzum aglama krizlerim var ustune bulantı devam etmez inşallah
Kader0023 Avukathanimm benmde 1 kızım var ilk hamileliğimle çok alakasız ama yne de kız hissediyorum:)
Avukathanimm Kader0023 hayırlısı olsun :) en önemlisi sağlıklı olması tabi ama insan iki cinsiyetten de çocuğu olsun ikisini de tatmak istiyor :) sizi bilmem de ben öyle isterim o yüzden inşallah bir de sağlıklı bir oğlunuz olur :)
Kader0023 Avukathanimm aynende myle sağlklı olsunlarda insan ikisinden de istiyor inşallah allah sesini duysun:) 💗