Dimpleoguz12 Güzel hanımlar gebelik esnasında özellikle belirttiğim haftalarda antibiyotik kullanan var mı? Doktor verdi ama içim rahat değil hala içemedim :( (dişim için verdi bu arada)
Fadimegll321 Dimpleoguz12 kullanabilirsiniz belirttiyseniz bende kullandım antibiyotik eczacınıza da danışın :)
Dark Dimpleoguz12 yani doktora gittiyseniz ilacı da kullanacaksınız. Diş işi de sıkıntılı. İlerlerse daha çok ilaca maruz kalirsiniz. Bende kullandım haftam büyüktu ama başına gelen cok
umutsuzmom Dimpleoguz12 benim riskli durumumdan crp asla düşmemesinden dolayı gebeliğimin en başından bugüne kadar antibiyotik kullanarak geldim her çeşidini kullandım sanırım. 29+1 haftalığım sadece 1 hafta aralarla kullandım. Cefdifix amoklavin enfeksia klomaks augmentin aklıma gelmeyen bir tane daha var 29 haftadır kullanıyorum şükür bebeğim sağlıklı
Dimpleoguz12 Fadimegll321 evet hamile oldugumu da söyledim hatta ilacı yine kontrole gittiğim doktorda baktı onayladı.. Ne bilim hala içemedim ya
Fadimegll321 Dimpleoguz12 kullanabilirsiniz içiniz rahat olsun o zaman bende ikiye bölüp kullanmıştım boğaz enfeksiyonu başlıyordu şükür kullanır kullanmaz geçti 😅
Dark Dimpleoguz12 hayır olmadı, ilaçların grupları var. Hamileler için uygun olan gruptan veriyolar. İçiniz rahat olsun
Narinsuu Şehir efsanesi mi bilmiyrim ama otizmli çocuğu olan bı hanım arkadaş gebelik döneminde bilmeden antibiyotik içmesinden kaynaklı olduğunu söylemişti. Bu yüzden ağrı kesici icemeye bile korkuyrum ama bence alakası yok Allah’ın takdiri
mcansum Dimpleoguz12 kullandım ama bilmeden bakalım nolacak hiç bilmiyorum ama çürük varsa çektiririn daha rahat edersiniz
Reyhosunannisi Haftamda ağır bir grip oldum serumlarla iyileşmeyince doktorum agumentin diye bi antibiyotik verdi çok şükür bir sıkıntı yaratmadı sizde doktorunuza güvenin