Fatma0715 sevvalknn maaşallah doğum nasıl olacak belli mi canım ve tahmini doğum tarihini ve doğumun nasıl olacağı hakkında bilgiyi ne zaman veriyorlar bilgin varmı
Married19_Mommy23 En son 21’ken gittim. 27cm 500gramdı oğlum🧿 Birdahaki kontrol 3 hafta sonra 25 haftalık olunca👣.
Fatma0715 Ebrarabla_06 bu yılı erkek bebek yılı diyordum ben 😂 her sorduğum erkek diyordu arkadaşlardan yakınlardan 😁
Zll90 Fatma0715 pırıl pırıl sonuçlar dedi işte ama bu bi hafta ileri geriye ben takıldım burda karnı geri olanlara laf ediyorlar gerçi 2 hafta olsa sorun oluuor ama kilosu ve boyu iyi 400e 26cmdi , bi dahaki kontrole artık belki de ben çok takıyorum…
Fatma0715 Zll90 hiç problem etme canım emin ol bebeğini çok etkiliyor benim de gelişim geriliği olabilir veya gelişim durabilir denildi Allah’a şükür bi problem olmadı doktorun iyi diyorsa iyidir takılma sen ben stres olmadım elimden geldiğince bebişim şuan çok sağlıklı maaşallah ♥️
Bilgelihayat Fatma0715 bu ölçümlere çok önem vermemek gerekiyor, sonuçta bir tartıya çıkıp tartmiyorlar bebişi, sağlıklı doğsun minikler 🤗🤗❤️
Ebrarabla_06 Fatma0715 Evet canım benim bu sene kime sorsan erkek diyor 😂 çevrem de hamile kim varsa erkek ama kızım oluyor
Fatma0715 Ebrarabla_06 valla doktor bana da erkek dedi kesin net bir şekilde brn başından beri kız olarak hissediyorum halen de öyle inanır mıısınn hazırlıkları erkeğe uygun yaptık ya bakalım bi sürpriz olmazsa 😂
Ebrarabla_06 Fatma0715 hayırlısıyla gelsin inşallah annesi sağlıkla gelsin inşallah bir sürpriz yapmaz annesine 😂