Gulsumdamla umutsuzmom eliyle bakıyor doktor parmaklarını rahim ağzına yerleştirip açılma var mı oradaki kemikler normal doğuma uygun mu diye bakıyor . Sağa sola yukarı aşağı oynatıyor parmaklarını
Gulsumdamla senaerrtugrul0812 ben ilk 39.hafta baktırdım bilmediğim için kastım kendimi ve acıdı sonra 40.hafta da baktı bu sefer daha rahat uzandım ve baktı acımadı cnm
Aylin-aydemir Gulsumdamla kesinlikle rahat bıraktığınız zaman hiç bir aci hissi vermiyor sadece o an alışkın olmadığımız biri eliyle bakıyor tabi insan ister istemez geriliyor tavsiyem rahat bırakın doktorların bakacağından beş dakika öncesi nefes egzersizleriyle kendinizi rahatlatın bakarkende derin derin nefes alıp verin kaslarınız gevşesin 🙏
betuloztas Nurayaksan ben 2 gün önce baktırdım şuan 39+2 yim neden mi bakıyor? acaba normal doğuma uygun bi vajinanız varmı esnek mi değil mi diye dibe girecek şekilde maalesef acıyor muayene esnasında ama kişiden kişiye de değişebilir ama bence acur :) yani yapılıyor hatta yapılmasa bile normal doğum düşünüyorsan belirt mutlaka :) sağlıkla gelsin bebişlerimiz 5 günüm kaldı uygulamaya göree bol korku amaaa bolda heyecanlıyım ayhhh😻😻😻🧸🤸🏻♀️
OksijenliSu Nurayaksan Benim ilk gebeliğimde yapıldığında biraz ağrı hissetmiştim. Ama o da sancım varmış ondan. 😳 38+6 da yapmıştı doktorum ve gecesinde de doğum oldu. Yani doğumumu tetikledi.
silahatun Benim 34.haftam, bugün anüs bölgemle ilgili bir rahatsızlığa bakarken çatı muayenesi de yaptı, burada neler okumuştum gözüm korkmuştu , dümdüz muayene yani biraz abartıldığını düşünüyorum bu çatı muayenesi konusunun….