AssFu Allah aşkına şurada bebeklerinizi kaybettiğiniz kötü hikayelerinizi yazmayın.Hamilelikte zaten hassas duygusal oluyoruz içeriklerini girip okumuyorum başlıkları görünce bile etkileniyoruö iki gündür rüyama giriyor eminim benim gibi çok insan vardır .Lütfen güzel anlarımızı ve tecrübelerimizi paylaşalım
EmineDefneGokce AssFu düşünceniz bencillik gibi geldi o yüzden hiç katılmıyorum . Bırakın acılarını paylaşsınlar. Dualarımızı alsınlar. Belki etraflarında destek olacak kimseleri yok ?? Hayatta herşey güllük gülistanlık değil maalesef. Dedikodu hatta günah dolu postlar rahatsız etsin bence bizi .
Opheliaaa AssFu Malesef insanlar her zaman olumlu şeyler yaşamıyor ve içini döküp rahatlayabilecek biyerler arıyor. Belki vardır içini dokebilecegi birileri ama güvenmiyordur yada rahat hissetmeyecektir vs vs. Bazen hiç tanımadığın birilerine derdine anlatmak en yakınına anlatmakdan daha iyi hissettirir. Bu tarz kötü durumlar yaşayan güzel annelerimiz eğer kendini iyi hissedecekse ben razıyım. Gelin özel mesaj da gönderin ben dinlerim ben okurum. Tabiki Allah kimseye yaşatmasın o ayrı birşey 🌸
Avukathanimm AssFu eski forum mesajlarına baktım. Kesendeki sorundan bahsetmişsin, tüp bebek tedavisi olmak zorunda kaldığından bahsetmişsin hatta sorununu paylaşan bir arkadaşa doktormuş gibi tutup enfeksiyon tanısı koyacak kadar ileri gitmişsin, şimdi gelip burda kayıplarınızı paylaşmayın diyorsun :) pes. Bu kadar benmerkezci olunmaz hanımefendi. 13 yaşında değiliz. Ben buradaki kadın arkadaşlarımın her sorununu iyi kötü her deneyimini paylaşmasını isterim. İnsan en çok bilmediği şeyden korkar. Bilelim ki önlem alalım. Neyden etkilenip neyden etkilenmeyeceğimizi de çok kolay ayırırız birbirinden çünkü ergenliğimizi aşalı çok oldu. Çocuk doğurup yetiştirecek kadar psikolojimiz sağlam çok şükür
Gull_94 Bu acıyı yasayan anneler var onlar derdını kıme anlatsın paylassın Hayat herkese esıt ve adıl degıl malesef hep ıyı seyler yasanmıyo ıyı anılar kalmıyo Anlatıp bı nebze rahatlıyolarsa ne mutlu bu platformun varlıgına dıyorum
Sermec27 Gull_94 yok biz her yerden dışlanmaliyiz canım ne işimiz var bizim mutluluklarin içinde biz yabani otuz ya çevren sus anlatma der böyle bir platforma gelirsin bilirsin ki senin gibi anne çok burda bari onlarla konuşayım birbirimizi anlarız destek oluruz vs diye düşünürsun yazmayın buraya burası mutlu bir platform derler kimisi der kendini acindirma oğlumu kaybedeli 2 buçuk yılı geçti bir oğlum daha oldu şükür böyle acımasız kırıcı şeylere o kadar çok denk geldim ki çünkü bebek kaybeden bir anne bazı kesim tarafından dışlanır neden ölüm bulaştırır bize neden off çok negatifsiniz vs vs herkesin imtihanı farklıdır onu okudular diye korkmasınlar Allah onların bebeğini de almaz ama bizi de böyle dışlamayin artık üzülüyoruz zaten içimiz yangın yeri bir yara da böyle düşünenler açmasın ya çok mu zor teselli vermek derdini dinlemek yanında olmak böyle yazınca melek anneleri çok daha üzülüyor gerçekten bunun farkında değiller.
Gull_94 Sermec27 cennete ugurlamıs oldugunuz evladınızda yanınızdakı yavrunuzda sızı anne yapan yavrular Bı anneye kaybından dolayı dıs kapııyı gosteren scısını saklamasını ısteyen ınsanların vıcdansızlıgı bu dunyanın ne denlı kotu bı yer oldugununda kanıtı Hayırlı saglıklı uzun bı omru olsun ınsallah cocuguzun sızınle beraber🙏🏻🦋sızı anlayan acınızı paylasan anneler emınım dıslayanlardan cok daha fazladır burda canınızı hıc sıkmayın
Ebru5643 AssFu kusura bakmayın ama açtığınız post çok bencilce olmuş,herkes sorunsuz gebelik geciremiyo,gebeligi devam etmeyen, yıllardır bebek isteyen bekleyen,defalarca kayip yaşayan insanlar var,çok rahatsızsaniz girip okumayin,rahatsiz da olmassiniz
NeseA Canim Rabbim tüm annelerin yardimcisi olsun insallah🤲🏻 öyle duşünme acı paylaştıkça azalir her zaman dua et onlar için kendin için hayat çok acımasiz Rabbim hicbir anne babaya evlat acisi vermesin insallah🤲🏻😘
girl_boy_annesi AssFu hayat toz pembe değil maalesef herkesin başına gelebilir bunlar bu yazdıklarınızı gören bebeklerini kaybeden Anneler çok üzülebilir lütfen bu post kaldırılsın
bosyapmaa Allah’a tevekkül edin ve o kayıplar için de bi Fatiha okuyun. Herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir kaide yok Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlat versin🤲
Bettuss_123 AssFu benimde çok etkilendiğim bazı postlar oldu bazı postların ise sonunu getiremedim bazısına destek olmaya çalışıyorum okuduğum okuyamadım hepsine dua ediyorum. Bu gerçekten çok hassas bir konu ve kaybı olan annelere dua etmek onlarla dertleşmek en azından onların yalnız hissetmemesini sağlamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sizde haklısınız ama o postları okuyup okumamak sizin elinizde diye düşüyorum
Ebru5643 AssFu kaldi ki şuan dış gebelik geçiriyorum 2 gün sonra kurtaj olucam,yani hassasiyet beklemeniz için önce diğer insanlarin yasadiklarina da hassasiyetinizin saygınızın olmasi lazim,o kadar sinirlendim ki postunuza umarim kaldırılır!!
Sermec27 Ebru5643 rabbim sabr versin canım benim de iki kaybım var sabret vardır rabbimin bir bildiği inşallah sağlıklı bir evladın olur en yakın zamanda 🌺♥️
Avukathanimm Ebru5643 çok geçmiş olsun hanımefendi. Her halde bu densize en güzel cevabı siz vermişsiniz. Ben de ilk gebeliğinde kürtaj olanlardanım. Doktorum ilk gebeliklerde böyle sorunlara sık rastlanır demişti. Takdiri ilahi elimden bir şey gelmez ki diyip devam ettim. Hiç kendimi üzüp yıpratmadım hemen 2. gebeliğimin sağlığına yoğunlaştım. Şimdi 2.gebeliğim. 22 hafta oldu. Her gebelikte çıkabileceği gibi hala sorun çıkabileceğinin bilincindeyim. En iyisini umuyorum. Siz de en iyisini ummaya devam edin bundan sonraki süreçte. Umarım kürtaj da başarılı geçer ve sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz. Çünkü en önemlisi sizin sağlığınız. Bizim sağlığımız. Bu arkadaşa da akıl sağlığı dileyelim bari bu vesileyle
Ebru5643 Sermec27 çok gecmis olsun hayirli zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin herkese ama gerçekten bu kadar bencilce bir yaziyla ilk kez karşılaşıyorum durumum farkli olsada kayitsiz kalamazdim
Ebru5643 Btlklnc nasil hak verirsiniz böyle bir duruma ne kadar bencil insanlarsiniz,rahatsiz olduğunuz şeyleri okumayin silah zoruyla mi okutuyolar size allah allah ya
heavenplease AssFu size ne ya. Ne kadar acımasızsınız. Sizin paşa gönlünüzü hoş etmek için yok bu forum. Okumadığınız zaman yazılmadığı zaman o kadınların acısı yok olmayacak. Biraz saygı duyun. Kimse sizi eğlendirmek zorunda değil.
Sermec27 Ebru5643 çok şükür bir oğlum oldu 16 aylık şimdi rabbim sana da nasıp etsin inşallah canım maalesef acımasız duygusuz insan her yerde var hiç düşünmeden kimin yarasına dokunup kanatirim acaba diye fütursuzca konuşuyorlar ne diyelim rabbim onlardan uzak eylesin bu acıları