rabiahalilibo Ya kızlar bişey sorucam benim 19. Haftadan itibaren mide yanmalarım başladı 21. Haftadayım ama geçmedi bayağıdır devam ediyor ve aşırı rahatsız ediyor bir bilginiz var mı acaba yada bi öneriniz
sudamlasi rabiahalilibo Dr una sorarak gaviscon kullanabilirsin rennie de var çok güzel anında etki ediyo
Annesininumudu rabiahalilibo maalesef bende de var ne yapsam geçmiyor acı yediğim zaman daha da artıyor ben acı yememeye çalışıyorum bide elma yiyorum rahatlatiyo
Glasscandy rabiahalilibo benim doktorum renie önerdi iyi geliyor rabiahalilibo benim doktorum rennie önerdi iyi geliyor
Albatros3501 rabiahalilibo ay canım sesime ses olmuşsun boğazımın deliğine kadar yanıyo 21+3 üm bende 😔
Balsemanur Bende 21 haftamdayım ara ara mide yanmalarım oluyo fena etkiliyo ne yapmam gerek acaba vede bunun oluş sebebi nedirki
Elifasell Kullandığınız bir ilaç yoksa yarım bardak soğuk sütü bi kac yudumda için rahatlatıyor ben oyle gecırebılıyorum 25 haftalık olduk ara ara haylaha da oluyor yanmalar
Balsemanur Benim en son doktor randevum ekim 2 deydi ozamana kadar bişey yoktu doktordan sonra 3 4 gün sonra başladı bi ara oldu geçti bi kaç gün dünden beri yine vardı şimdi biraz iyyim doktoruma gitsemmi yada arasammı randevumumu beklesem bilemedim
Serpilcnkaan rabiahalilibo canım ben hamileliğmi öğrendiğim ilk günder beri hergün cekiyorum suan 26 haftalığız artık gücüm kalmadı yediğim hiçbişeyden zevk tad almıyorum kusmalar devam ediyo renniymiş gavisconmuş hiçbiri fayda etmiyo en fazla 10 dk sonra yine aynı sadece sabretmek lazım bide yanmaya iyi gelen şey bende sadece yoğurt
HuriyeTrkolu Serpilcnkaan 35 haftalığım geceleri uyuyamıyordum gaviscon renie fayda etmedi, doktorum mide koruyucu verdi hamileyken kullanıyormuş verdiği ilaç , boş yere çekmişim diyorum o kadar rahatım ki.doktorunuza danışıp mide koruyucu talep edebilirsiniz.
Mel-sin 33+0ım hala çekiyorum. Gaviscon ve rennie de tüketiyorum ama kısa bir süre sonra aynı yanma devam. Bazen soğuk salatalık iyi geliyor ama uzun süre bir etkisi olmuyor
mucizem61 32 haftalik oldum ama babamısin demiyor ne uyutuyor nede bisey yıyebiliyorum baya kotu mide yangini ilaçlar da binise yaramıyor vallahi az kaldi sikiyom disimi artik
Dnzcngz rabiahalilibo Ben aynı durumdaydı bugün kontrolüm vardı doktoruma anlattım mide koruyucu başlattı. Bebek reflüyü tetikliyormuş daha doğrusu hamilelikte salgılanan hormonlar mide kapakçığının gevşemesine neden oluyormuş bu da midede ve genizde yanmaya sebep oluyormuş. Bana fomadin yazdı daha önce de kullandığım için. Ve anti asit ilaçları kullanabilceğimi söyledi(rennie gibi). Ben mide koruyucusu zararlı olur mu dedim. Son 3 senedir yazıyoruz günde 1 tane içildiğinde bebeğe zarar verecek etkisi olmuyor dedi. Çok iyi bir doktorum var her anlamda beni bilgilendirdiği herşeyi detaylı anlattığı için kendisine güveniyorum. Bugün kullanmaya başladım ilacı ve inanır mısınız ilk defa rahat uyucam.