-asli42 İyi akşamlar Ben çok kötü bi anne olacağım sanırım naftalin kokusu hamilelere zararlıymış ben bi süre aynı ortamda kaldım çok korkuyorum ☹️
Hamaratpanda -asli42 uzun süre maruz kalmak etkiler. Bilmiyormuşsun sonuçta bunu. Böyle bir şey için neden kötü anne olasın. 🤦🏻♀️
Mazra -asli42 canım kendine bu kadarcık şey için yüklenme. Duygularını kontrol etmeyi öğrenmelisin bebeğin bu durumdan daha çok etkilenir. Farkında olmadan maruz kalmış olabilirsin bundan sonrakiler için dikkat edersin.
Tubatgn -asli42 Kendinizi neden suçluyorsunuz. Bilmiyormuşsunuz sonuçta. Kendinize haksızlık etmeyin lütfen 🌺
usenmedimyaptimbirvelet Neden kendinize öyle bir ithamda bulunuyorsunuz ki her anne mükemmeldir bilerek içinize mi çekiyorsunuz sanki o odadan alabilirsiniz
Nuur2124 Bilmeden rontgene girip ilaç içerek hamilelik geçirmiş anneannem ama teyzem çok zeki bı fizik hocası oldu hiç bir problem yok.İcinizi rahat tütün her kötü şey etki edicek diye bişey yok
Hamaratpanda Nuur2124 ayy bu ben yavruma hamileymişim haberim yok 🤦🏻♀️😂covit oldum, sarı derin yaptırdım, röntgene girdim 🥲
-asli42 İyiki varsınız tanımıyorum etmiyorum ama gerçekten ailem kadar desteksiniz Pozitif düşünmeye şartladım kendimi artık çok teşekkürler çok 💜💜😇🙏🏻
Ebbbr -asli42 nolcak abartma hamilesin diye fanusta mı yaşıycan bu mu seni kötü anne yapıyo Allah aşkına