Kızlar nihayet bende doğuranlar kervanına katıldım.Devlet hastanesinde çarşamba günü çatı darlığından dolayı mecburi sezeryan oldum.Saat 7de yatışım yapıldı sondam uyuşturulmadan takıldı acı yok diyemiyeceğim çünkü enfeksiyonum olduğu için ciddi anlamda yanıyordu vajinal bölgem.Saat 09:30da ameliyathaneye doğru yol aldık.Çok korku ve stres vardı üzerimde ama ona rağmen alttan uyuşturmalı istedim.Ameliyathaneye girdiğimde buz gibiydi ve ben tir tir titremeye başladım korkudan bu sırada anestezi doktoru bu şekilde yapamayız tir tir titriyorsun genel anestezi yapacağız dedi zaten iğneyi hiç hissetmedim zaten onun etkisiylede direk uyumuşum ameliyata dair sadece girişim ve çıkışım var aklımda.Ameliyat bittiğinde adımı seslenerek uyandırdı hemşireler beni.O an anladım ve hatırladım nerede olduğumu ve bebek iyimi dedim iyi dediler.Ameliyat sonrası genel anestezi olduğum için ayıldıktan hemen sonra canım çok fazla acıyordu.Tarif et deseler regl sancısının 1000 katı bir ağrı derim.O kadar canım yanıyorduki lütfen iğne vurun ağrı kesici diye yalvarıyordum.Sonra iğnemde vuruldu ve ben odaya yerleştirildim kimseyi korkutmak istemem ama en fenası karnııma baskı uygulamalarıydı.Gerçekten o kadar kötü oldumki hala etkisindeyim.Daha sonrası sadece sezeryan sonrası sızlamalar ve acılar…Her doğum bence kesinlikle kolay değil.Sezeryanı hafife alıyorlar ama ağrısıda acısıda çok zor…En azından benim için öyleydi..Ama sonrası oğlumu görüşümmmm herşeye değerdi ❤️