Planlı değildi gün boyu regl ağrısı gibi bir ağrı vardı belimde doktora haber verdim nst aldılar az bi sancı çıktı alttan muayene ettiler 4 cm açılmam vardı ama doktor leğen kemiğimin dar bebeğimin gövdesinin geniş olduğunu söyledi ve riske atmayalım dedi alel acele ameliyathane hazırlandı ekip hazırlandı sırtıma kemiğime doğru 3 iğne vurdular biraz yaktı spinal anastaziymiş sanırım 1 dakika içerisinde bacaklarım uyuşmaya başladı beni yatırdılar benim sezeryan ameliyat hikayem pek iç açıcı değil istersenix burda okumayı bırakın çünkü ben atlatamadım hala yaşadıklarımı 4 gün geçmesine rağmen rüyalarımda çığlıklar atıyorum herneyse tansiyonum çok yükseldi ameliyat sırasında düşürmeye çalıştılar o sırada çok terledim öyle böyle değil ve kafamın içi beynim patlayacak gibiydi öyle böyle değil kafam patlıyor zannettim hayatımın en kötü en büyük ağrısını acısını yaşadım öyle bir ağrı yok midem bulandı kusup kusup durdum serumlara zofer yaptılar durması için durmadı sonra kalbim ağrımaya başladı öyle bir acı yok şu dünyada tansiyon yüksekliğinden dolayı olmuş bunlar maalesef bayıltın beni diye yalvardığımu hatırlıyorum hava verdiler bana ameliyat 10 dakika sürdü bebeğimi bana gösterdiler ama o anda ölümlerden döndüm kafam yerinde değildi heycanlanamadım bile bebeğimi gördüğümde neyse bitti ameliyat beni yukarı çıkardılar aradan biraz zaman geçti ilk yürüyüş için hemşire geldi 4 adım yürüdüm iki kulağım kapandı sarardım bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü bu seferde 2 gün yatış oldu ağrıdan acıdan ağlayacak gibiydim neyse taburcu oldum bugün gittim muayene için baya baya ameliyat yerim düzelmiş bişi kalmamış ufak bir çizgi var ama öğrendim ki gebelik zehirlenmesinin kıyısından dönmüşüm ben o yüzden bu kadar acı yaşamışım bugün 4. Gün sonundayım sağa sola dönemiyorum yürürken öyle yavaş yürüyorum sırt üstü uyuyorum yatmak kalmak ağrı veriyor psikolojim bozuldu mu bilmiyorum ama durmadan rüyamda ameliyathane de ameliyat oluyorum benim gibi böyle yaşayanlar var mı doğum hikayelerini okuyorum da herkes çok mutlu güzel doğum yapmış bende öyle hayal etmiştim durmadan ağlayasım var iyi hissetmiyorum ben kızlar durmadan ağlıyorum