ayla__ Ebrarabla_06 bende bugün idrarda az miktarda enfeksiyon çıktı dikkat edin lütfen muhakkak doktora gidin ben hep çok su içmeye bağlıyordum değil miş ama
Zumraninannesi06 ayla__ inanırmısın dakika tuttum bi ara gittim yaptım geldim 7 dk sonra hiç yapmamış gibi birdaha 😅😅 33+4’teyim ve Şuan kat kat fazlasını yaşıyorum uykudan uyandığım oluyor 😅🤷🏻♀️
gazetecimom ayla__ hahahahahah ayy gece uyurken daha fena oluyor 35+5teyim her geçen gün daha fazla oluyor sinirlerim bozuldu artık
ayla__ gazetecimom sık idrara çıkma enfeksiyon belirtisi ben çok su içmeye bağlıyordum ama dün doktordan geldim tahlil yapıldı enfeksiyon cikti
Bhgdf Bende 32.haftadayım gece çok fazla çıkıyorum tuvalete bazen klozetin üstünde uyuyasım geliyo o kadar çok yani
Uzay1907 ayla__ 3 aylıktan bildiriyorum, şimdi tuvalete gitmiyorum çünkü unutuyorum:) bebek uyurken hatırlarsam anca, yanından ayrıldığım gibi gözleri açıyor 🙃
Ozlemsuu emirtosveannesi ikizlere 28 hafta gebe olup WC’den çıkıp tam koltuğa oturacakken hapşırıkla beraber altına kaçıran ben yarışır valla 😀😀😀😀
ayla__ Ozlemsuu ya ben sıvı çok tüketiyorum ondan dedim ama değilmiş enfeksiyon çıktı dikkat edin sizde
Didemesut ayla__ bende çok sık çıkıyorum çok normal. İdarar yaparken karında ağrı yoksa yanma yoksa korkmayın
ayla__ Didemesut bende yoktu yanma ağrı vs sık tuvalete çıkıyorum dedim tahlil yapıldı enfeksiyon çıktı dikkat edin sizlerde
Minnacksevdack ayla__ ben de öyleydim. Resmen yatağımı tuvalete taşısam daha az yorulurdum. 😂 emzirirken öyle olmuyor sadece biraz sabretmen gerek