Aleynaerayy22 Zeynep29 25 haftalikken yaşadım aynısını normalmiş süt üretiyor vücut ama sakin göğsünüzü sıkmayın
mertveannesi2211 Zeynep29 o haftalardan beri benden de geliyor ara ara normal bir durum ama siz hiç sıkmayın vücut kendini doğuma hazırlar
emirtosveannesi Zeynep29 17. Haftadan beri goguslerimden sivi geliyor 31 haftaligim geceleri çarşaf ıslanıyor doktorum sütun çok olacak demekki demişti 😌
Bebetonun_motheri Zeynep29 arkadasimdada geldi oda sıktı ama baya sıkmış o sanki bebek emer gibi yani 1 hafta sonra dogum yapti sanciyla
Zeynep29 Aleynaerayy22 yaaa inanır mısın bende meraktan sıktım bi kere iyi ki söylediniz teşekkür ederim daha aktı mı peki
Aleynaerayy22 Zeynep29 evet canım sıktıkça geliyo ama yapma rahmine uyarı gönderirsin oda erken doğuma tetikliyor çok zararlı
Zeynep29 mertveannesi2211 tamamdır cok sağolasın erken felan gelmesin insallah vaktinde doğsunlar 😬👼🏻
Aleynaerayy22 Cagmer Allah korusun kötü şeyler olmamış bari bir daha sıkmazsın canım 😂 ben korkmuştum kendimde görünce ne olur ne olmaz diye sıkmamıştım hiç iyiki sıkmamışım zararlıymış