imera_ferammm53 GizemY 35 e girdim be güzelim artık Kasım sonu Aralık başı günlere bilerek bakmıyorum takıntım var sinir olurum gün saymaya 🤪🤪🤪
[silindi] Geçen gün Acıbademi arayıp fiyat aldım. Normal 8600 Sezaryen 15800 tl. Tabi bunlar özel sigortasız halleri.
Cotton [silindi] özel sağlık sigortası ile daha da şişiriyorlar ve her sigortaya farklı fiyat uygulaması varmış😁😁😁 çok saçma ve yanlış bence, bize de verilen fiyat küsuratı saymazsak normal 12bin, normal epidural 15bin, epidural sezeryan 17bin civarı😳😳😳😳😳
Esilaminel imera_ferammm53 merhabalar oncelikle arkadasiniza hayirli olsun... Doktorunun ismini biliyormusunuz... Bende emseye gidiyorum nasipse orda dogum yapicam ve gercekten merak ediyorum iyi mi diye...
imera_ferammm53 Esilaminel güzelim şimdi misafirleri gelmiş müsait olunca yazıcak öyle söyledi yazar yazmaz tekrar bu post üzerinden yazarım sana canım tamam 👍🏻
Esilaminel Polo merhabalar doktorunuzun adi nedir? Fiyatlari bende 3500 ve 4000 biliyorum gidince tekrar konusucam...
Kbraunal Kurtköy adatıp hastanesi çok güzel medikale gittim sınra bu hastaneye çok beğendm otel gibi arkadaşım doğum yaptı çok memnun kalmışlar normal doğum 2500
Nrsaytr kurtköy ersoy da esra hanım çok tatlı ve anlayışlı bir doktor. Ebeler de aynı şekilde sağolsun çok iyilermiş. Esra hanım Doğum sonrası dikişleri falan lazer dikiş yapıyo. Arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı ben de memnunum. hem çok samimi hem de işini çok iyi yapıyo. Normal doğum 2.250 sezeryanda 2700 civarlarındaydı sanırsam.
Merrcimek GizemY Memorial Ataşehir Fırat Tülek öneririm ama hastaneyi önermiyorum. Resmen hastane değil de ticarethane sanki
Merrcimek Cigdem61 Cem bey doğumla uğraşmak istemiyor. Bizim tüp bebeği o yaptı kendisi söyledi. Çok yoğunum ben istediğiniz gb ilgilenemem dedi. Fırat beye yönlendirdi. Yoksa Cem bey çok iyi bir doktor keşke o ilgilense
imera_ferammm53 Esilaminel canım doktor Gülcan Akdemir normal Doğum ücretide 3200ama eşinin bir üyeliğimi ne varmış ondan dolayı indirim olmuş o şekilde ne kadar ödenmiş bilmiyorum dedi ama indirim olabiliyormuş yine bu durumu hastanede konuşmak lazımm🙏🏻
[silindi] Cotton size niye o kadar farklı fiyatlar verlmiş çok şaşırdım şuan🙄 Benim Anadolu sigortayla normal doğum 6küsür, sezaryen doğum ise 10 küsüre düşüyordu🤷🏼♀️