LeyllS Merhabalar, uygulamada 5+4 beta değerim pazartesi 1505di cumartesi doktora gideceğim sadece keseyi mi görürüz kalp atışı duyabilir miyiz? İlk gebeliğim. Yardımcı olabilir misiniz?
kuzeymomsss LeyllS 5 haftalıkken değerim 6490dı keseyi ve kalp atışını görememiştik. Doktorum 6.haftada çağırmıştı ben 7.haftada gitmiştim o zaman gördük
UynakBalina LeyllS Beta değerim 7500 iken keseyi gördük bebeğimi göremedik🫠6+6 da bebeğimi de gördük 🥰
Anneolmak188 LeyllS gözükür çünkü normal gebelikde artış 2 katı olmalı ortalama hesaplara görede gözükür gibi duruyor
MadameHappy34 LeyllS kişiden kişiye değişiyor 6+0 20 bin değerle yeni kesem oluşmuştu 7+6 da kalp dinlemiştik biz.
anneoluyorum- Benim 1046 çıkmıştı ertesi gün gittiğimizde kese göründü sadece daha sonra kalp atışı için gittik
Hgezer 5+0 da 8300 falan beta ile sadece kese gözüktü 6+0 da yolk kesesi gözüktü bebek yoktu doktorum aklınkalmasın vajinal bakalım deyince baktık kalbi atmaya başlamıştı şuan 25 haftalığız
323832 5+5 te keseyi gördüm 6 haftalikken yolk kesesi ve bebegi gördük ama doktor küçük oldugu icin vajinal da bakmak istemedi gerek duymuyorum demisti 7.haftada kalp atisini duydum