Nazendehanim Meryem_79 gaz şişkinliği oluyor benim de karnım öyleydi ,ilerleyen haftalarda gaz şişkinliğiyle karnınız çıktığı zamanki farkı anlayacaksınız . İkinci gebelikte 12-13. Haftalarda çıkabilir belki ama 8. Haftada pek mümkün değil gibi
Mucizelermumkun Ben de büyüdü sanmıştım hatta fotoğraf falan çekmiştim ama 3. Ayda indi gaz hormon kaynaklıymış. Tekrar belirginleşmesi 5. Ayda oldu
hayalperest2310 Meryem_79 alakası yok bence bende de mide bulantısı olmadı 18. Haftaya girecm hala göbek yok
Limonluek Meryem_79 2.ayda aşağıda bi çıkıntı oldu. Şuan 3. Aya girdim belirgin alt göbeğim var önceden yoktu. Birileri sonra indi 5. Ayda falan çıktı yazmış ama bünyeden bünyeye değişir bence. Bende çıktı hatta şuan aşırı dik bir şekilde gidiyor öne doğru. Belli hamile olduğum.
asilannesii Meryem_79 o aylarda çok gaz sancısı cektiğim için doktorum söylemişti. Artan progesteron hormonu nedeniyle bagırsaklarda tembellik oluyormuş ve gaz artıyormus. Çıkan karnınız ondan. Çocuktan olsa sürekli aynı kalır inip çıkmaz.
Aleynaerayy22 Meryem_79 7 aylığım ogluşumla ama yeni yeni büyüdü karnım hatta ne ara sisti böyle anlamadım bile 4 aylıktan sonra büyümeye başlıyor tabi vücut yapısına göre de değişir erken büyüyen de var karin yapısıyla alakalı