Eceninanne Kızlar benim 2. Gebeliğim ilk gebelikte 2 doz tetanoz aşısı oldum 1. Ve 2. Gebeligim arasında 7 , 8 ay var şuan 20 haftalik hamileyim kacinci ayda aşı olunuyor bide her gebeliktemi aşı olmalı?
seyma9188 Eceninanne 2 doz aşının koruyuculuğu 10 sene canım ama sen yine de sağlık ocağını arayıp sor hemşireye.İki bebeğin arası çok yakınmış gerek görülmeyebilir tekrar aşı yapmaya.
Zmraemr Eceninanne sağlık ocağına kayıt yaptirmadiniz sanırım.O gün ebe gün veriyor zaten .İki dozu hamile iken diğer doz ilk dozdan 6 ay sonra olacak şekilde hamilelikten sonra yapılırsa 10 yıl geçerliliği var
9ay10gun seyma9188 sağlık ocağı bu bilgiye sahip oluyormu ? Bizim sağlık ocağı durumu anlattım ikinci gebeligim ilk gebeliğim iki yıl önce iki doz aşı olmuştum tekrar olmalimiyim dedim doktoruna sor dedi 😄🤣
Eceninanne Zmraemr yaptırdım sormuşlardı sadece 2 dozmu olucaksinz diye evet demiştim ondan aramadilar
Minegny Bende ilk gebeliğimde 2 doz olmuştum şuan 20 haftalık hamileyim 2 gün önce 1 doz olmak üzere aşı oldum ilkinde 2 doz olduğu için bunda 1 doz yeterli dedi ama benim ikisi arasında 5 yıl var sizin yakın bi sağlık ocağına gidip danışın
Eceninanne Minegny sorucam yarın acarlarsa telefonu olmadı gidicem hem sorarım gerek varsa aşımı olurum gitmişken