denizasigi 34 haftalık olacam nerdeyse ama uyanık kaldığı tekmeledigi süre çok fazla bu bebisin sizin bebeklerde böyle coookk hareketli mi acaba 💖💖😂🥰
Mlktnc denizasigi Benim kızım da öyleydi hiç durmazdı o ayaklar 😃 Doğdu hâlâ aynı potansiyelde devam ediyor😂😂
nilsmomy denizasigi bende 32. Haftalığım ve benim kızda hiç durmuyor hiperaktif gibi gece uykumdan uyanıyorum 😂😂
fatmaa37demi5 denizasigi kızım aklıma geldi. Benim kızım da öyleydi doğuma kadar. Bu çocuk uyumuyor mu ya hiç derdim eşime 😅 sürekli kıpır kipirdi ve son haftalarda artık baya sert vurmaya başlamıştı. Şimdi 21 günlük olduk. Karnimdaki tekmelerini o hallerini çok özlüyorum şimdiden 🥲
Reyhosunannisi 26+1 hiç durmuyor allahım hele geceleri nasıl yatağa gireyim habire vuruyor tekmeleri uyutmuyor şuan yazdığım esnada dahi vuruyor doğunca belli hiç durmayacak umarım bu kadar hareketli olmaları gelişimlerini olumsuz etkilemez
Emily37 denizasigi 35 haftalık hamileyim benim kızımda öyle.gündüz sakin ama akşam bir başlıyor tüm gece ayaktayız maşallah🧿oğlum hiç böyle değildi kendini sağ tarafımda tutardı ben dürtmedikçe kıpırdamazdı
Merve201119 denizasigi benim kızımda hareketli bazen sert vuruyor ama genelde karnımı titretiyor ne yapıyorsa artik
denizasigi Merve201119 valla nefesim kesiliyo artık benim 🥲 hayırlısıyla bitirsek şu günleri kazasız belasız