Aybuke5 tgcknn Allahım ya😂 o kadar psikolojim bozuldu ki sorduğum soruyu okudum ben bile anlamadım çok mantıksız 😂😂
Haticecinar Kizlar bende 8.haftanin icindeyim ama 1 haftadir mide bulantim yok sukur hic istifra etmedim insallah bole devam eder😊
Clsc Aybuke5 lutfen olumlu güzel şeylerden bahsedelim kaldiki bütün hamile bayanlar bebeginin sağlığı hakkinda son derece kafa yorup uzulmeye meyilliyken
Flyacikel FMS ettafımda cpkca ornegı var dırek bırak bıraktım ogrendıgım gun 2.gebelıgım ve kuzenm bıle hamıleyken sıgara ıctı hep erken dogum ve dusukle sonlanıyor allah korusun ne gerek var okadar cocuk ısteyen var yapmayın gunah allah vermıs zehırlemeyın
yagmurtpl Aybuke5 valla canım 2gündür sabahları su bile icsem kusar oldum 😕 salata sebze et yiyorum eskiden süt yoğurt da yiyordum ama dolabı açıp bakıyorum hiç istemiyor canım 😒 sen neler yiyorsun
Serencakarli _Aysu_ bu kadar kahrolma canım devlet hastanesi aciline git anlat hemen ultrosana alıyorlar belki önemli biley olabilir
DeryaZ Elif0555 ben çalışıyorum mecburen acıkıyorum evde olsam bende aynı durumda olacağım bi gün işe gitmedim ve bütün gün yattım dinlenin boşver doğumdan sonra çok uykusuz kalıcaz☺️
Bubusu Elif0555 haftaya değil hemen git koyu renk akıntı bu aylarda hiç iyi değil 😕 önce ara istersen söyle o seni çağırır zaten. Bana böyle durumlarda beni ara demişti .
Elif0555 Bubusu zaten sırayı zor aldım henüz bir doktora gitmedim işte 2 buçuk aylık olacak neredeyse yarı özele sıra almaya çalıştım oda 16 sına gün verdi . Devlette bile sıra yok hani ora olmaz ise oraya gideyim dedim sıra yok . Kendi kendime doğurcam galiba ben