_ozlmm SibelBatlar 16.haftada cinsiyet öğrenir öğrenmez başladım 32.haftada bitirdim ☺️ Oğlumu kucağıma aldım ama hala alıyorum kışlıklar yeni çıktığı için bitmiyor eksikler ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi bence son aylarda ağırlaşma falan oluyor zor oluyor biraz malum alışveriş bitince yıkaması falan oluyor bir de ☺️
KayraVeAnnesi_06 SibelBatlar 12.haftamda başladım ilk bebek arabasını aldık ve yavaş yavaş da almaya devam ediyorum 29.haftamdayım ama hala eksiklerimiz var
mervebeklevic SibelBatlar cinsiyet öğrenince başladım 😀ama ilk odasını aldım zaten krem ahşap tonları istiyordum kıza da erkeğe de gider diye cinsiyet öğrenmeden almıştık malum herşey artıyor taksitlerini bitirelim diye😅😅😅
1prenses2prensanne SibelBatlar erken doğum riskim olduğu icin eşyalar da cantalarimiz da hazır 32 haftalık hamileyim 29 herşeyi aldım geçen hafta da cantami hazirladim
Esayser 5 aylık olduk hepsini tamamladım ağırlaştığım zaman alamam diye birde tabi zam gelir muhtemelen
SibelBatlar Ben daha 5 haftalığım böyle bir şeyler görünce almamak için zor tutuyorum kendimi çevrendekiler çok erken diyor bir şeyler almak için hem kız hem erkek için uygun buldukça almak istiyorum cinsiyeti öğrenene kadar ama çok mu erken olur bilemiyorum
1263_ SibelBatlar bence almaya başlayın. Bana da öyle diyorlardı ama inanın eksik o kadar fazla ki 9 aylık süreçte anca bitiyor ve borca da girmeden halledersiniz. Şuan 27 haftalığım yarı yarıya tamamlandı diyebilirim.
Bettuss_123 SibelBatlar minicik minicik almaya başlayın bencede 🌸🌼 ben kalp atışını duymaya gideceğim gün ilk emziğini almıştım yeri bende bambaşkadır. Aşırıya kaçmadan ufak tefek neden olmasın. Etrafa kulak asmayın derim içinizden ne geliyorsa yapın 🥹
SibelBatlar 1263_ 1263_ evet öyle çevre baskısı çok fazla oluyor bu süreçte 4 ay olmadan alma çok erken gibisinden sürekli bi baskı var
Thaaa SibelBatlar 30. Haftadayım alısverıısı taamamladım yıkanıp utulemesı kaldı onuda 32 haftadan sonra başlamayı düşünüyorum kış bebegı olacak Allah ızın verirse🙏
Thaaa SibelBatlar 7. Ayda aldım hepsını 2 ay kaldı doğuma önceden bırsey almadım toplu alısverıs yaptım 🙃
MelisBerdo SibelBatlar bence bu çok kişisel bir şey. Enflasyondan dolayı maalesef her şeyin fiyatı artıyor. Ancak ilk 16 hafta riskli. Bu sebeple her olasılığı düşünüp ona göre başlamak lazım. Kıyafet dışında benim için cinsiyete göre bir alışveriş olmayacağı için ufaktan başladım. 9+1 deyim. Bazı oyuncaklar kitaplar vs ufak ufak alıyorum. Ancak odası için alışverişe 20. Haftadan sonra başlayacağım 🌼
Ahuum SibelBatlar ben hastane alışverişini yaptım kendim için olan . Cinsiyetten snrada başladım 24. Haftadayım odası kaldı sadece
Evimizinmutlulugu SibelBatlar 10 haftalıkta cinsiyeti öğrendim almaya başladım 20 haftalıkta bitirdim canım kızımın herşeyini sadece beşiği ile arabası kaldı sadece
Ozlm0916 SibelBatlar cinsiyeti ögrendikten sonra başlamıştık yavaş yavaş 17 haftada bebek arabasını dogduktan snra aldm simdilik gerek olmaz diye ama salaklik etmisim valla gunden gune hersey pahalaniyor keske ilk cinsiyeti ogrendigimde alsaydim herseyini sizinde bütceniz el verirse valla al al koy kenara gün geçtikce herşey ateş pahası oluyor