Leyla660 Merhabalar,6+5 günlük hamileyim bugün birden koku hassasiyeti mide bulantım hepsi kesildi,korktum doktora gittim çok şükür kalp atışını duyduk,başına böyle birşey gelen yaşayan var mı? Yani sonradan tekrardan mide bulantısı başlayan.
Sibsibkl Leyla660 benim de öyle hiçbir şey yiyemez haldeyken birden kesildi. Ben de biraz korkmuştum açıkçası ama hiçbir sorun yok zaten öyle birden kesiliyormuş. Sonra tekrar başladı birden yine kesildi☺️ gelip gidiyor🥲
Zeyas Leyla660 Benimde ilk gebeliğimde 6. Hafta başlayıp 16 haftya kadar sürdü kesilmeden ikincide 6+0 başladı 6+4 kesildi birden kendimi hamile gibi hissetmedim hiç ilk gebeliğimdede öyle olmadığı için doktorum bulantıların birden kesilirse kork demişti bulantının olması sağlıklı ilerlediğine işarettir demişti ikincide öyle kesilince gittim kalp atışı vardı bir hafta sonra gittim bulantı yine yok ama 6+4 kaldı gelişimi kalp atışıda vardı böyle böyle her hafta gittim 12 haftya kadar durdu bebeğim gelişmeden ve düşük yaptım kanamam başladı kürtaj yaptılar yine sağlıksız olduğu için demişti doktorum her gebelik bir olmaz tabiki her hamilelikte şimdi 7 haftalık hamileyim bulantılarım başlamadı mesala hiç
MelisBerdo Leyla660 benim de öyle bir günü diğerini tutmuyor. Birden keislip birden gelebilir korkmayın
Leyla660 MelisBerdo çok sağ olun,çok uzun bir bekleyişten sonra hamile kaldım o yüzden korktum..aynı durumu yaşayanları görünce rahatladım teşekkürler 🌸
Zeyas Leyla660 Hiç olmadı 12 haftaya kadar leke bile gelmedi 6+4 günlükte kaldı hep 12 haftaya girincede aşırı çok kanama ile acile gittim birden başladı