Es_Vera Bebeğin eşi aşağıda dedi bugün doktor.20.Haftam . Plasenta Previa ile karşılaşan annelerden bilgi bekliyorum
Essesss Es_Vera o haftalarda benim de öyleydi şimdi 31 haftalık olduk çıkıyor yukarı endişe etmeyin sadece fazla ayakta kalmayın ağır is yapmayın uzanırken ayaklarınız havada kalsın
1prenses2prensanne Es_Vera ablamda öyleydi ama son haftalarda düzeldi normal doğum yaptı duzelmezse dr sezeryan olucak demisti
Semilk05 Es_Vera bende de var 24. Haftadayım 28 de yukarı çıkabilir dedi doktor doğuma kadar çıkmazsa sezeryan okursun dedi yorma kendini sende dikkatli ol kanama vs görürsen hastaneye git doktorum öle demişti bana
Tmlanne27 Es_Vera endişelenmeyin derim çünkü ben kendimi 1 ay yedim bitirdim bu korkuyla.17 haftamda rahim ağzını kapatmıştı,22 haftamda kontrola gittiğimde şükürler olsun yukarı çıkmış bir az🤲🤲🤲Hep dua etdim bol-bol.Ağır işden kaçındım
Rosense Ben değil ama görümcem plasenta previa idi, son zamanlara doğru bebek eşini yine hareket ettirmiş, düzelmişti. Ancak bu kişilere normal doğum önerilmiyor diye biliyorum. Bir de ağır iş ve hareketten kaçınmaya çalışın.
Es_Vera Essesss çok sağolun internette rahim alınmasına kadar gider diyor . Beş yıldır benek bekliyorduk ilk hamileliğim inşallah düzelir Allah razı olsun
Essesss Es_Vera yok yok hiç endişe etmeyin benimde öyle ilk hamileliğim tüp bebekle ve ikiz yukarı çıkmış bir bebek aşağıda şimdi 😀
Es_Vera Semilk05 çok teşekkür ederim kışlık vs baya iş yapıyordum artık yapmam moralim bozuldu biraz inş düzelir çok sağolun
Es_Vera Tmlanne27 bugüne kadar başkaydım ama sabah kontrolden sonra elim ayağım kalkmıyor hiç bir şeye . Hayırlısı Allahtan inşallah yukarı çıkar desteğiniz için Allah razı olsun 🤎