Kevser00 Anneler kahverengi akıntı gibi bir şey geldi hiç gelmemişti bu güne kadar cinsel birliktelik falan da olmadı acaba doğum yakın mı ki fotoğraf ekliyemiyorum 32+2
Ozenm Kevser00 bendede 35 haftada geldi hemen doktora gittik nst bağladılar bir şey cıkmadı eve gönderdi dogum falanda olmadı ama bir doktora gözükmekte fayda var bazen bu tür sebepsiz akıntılar son ayda olabiliyormuş bana öyle dendi
Gizmsrt34 Kevser00 akıntı normal benim 38. Haftama kadar geldi dikkat et enfeksiyon olabilir idrar testi ver dogumla alakalı degil endiselenmene gerek yok 🙃😊
Maviii Kevser00 benim bildiğim beyaz akıntı dışında her akıntıyı normal karşılamıyorlar, üstelik durduk yere üstelik erken doğum riskiniz var, bence yarın bir doktora gözükün haftanız küçük çünkü doktor sıkıntı yok derse içiniz rahat etmiş olur
Kevser00 Ozenm benim ilk aylar düşük ve erken doğum riskim vardı bugün de biraz kasılma olunca sonra leke gelmesi korkutu
Seyma0323 Canım nişanin olmasın? Bence nolur nolmaz bir acile gidin en azından erken doğum riskin varsa ona göre önlemini alırlar
Kevser00 Seyma0323 internet den nişan fotoğraflarına baktım daha koyu kanlı fotoğraflar gördüm nişan değil sanırım