Gzrsyd Benim doktorum 1/535 çıktı orta risk dedi anlayamadım tekrar sorucam. Sizin kaçtı bilginiz var mı?
KumsAlyaa Gzrsyd Ense kalınlığı kaçtı canım birde burun kemiği göründü mü bu testler tarama testi doğruluk oranı kesin değil yani test sana diyor ki 535 tane senin yaşında aynı hamilelik haftasında kadından 1 tanesinin bebeği riskli doğuyor 534 tanesi normal
Aden58 Gzrsyd gayet iyi bu zaten risk yani benimki 1/256 gelmişti ultrason bulguları iyiydi düşük risk grubundasın dedi sonra ben biraz sitres yaptım gittim fetal DNA yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı
Gzrsyd KumsAlyaa ense kalınlığı doktorlarda terim olarak hangisi acaba rapor var elimde bakıp söyliyim
Gzrsyd KumsAlyaa teşekkür ederm içimi rahatlattınız kan testi içinde arayarak 535/1 görülen diyip orta risk dediginde doktor hiç birşey anlamadm ilk hamileligim
KumsAlyaa Gzrsyd Hiç sıkma canını canım anlattığım gibi yani test sana kesinlik vermiyor ihtimal veriyor 535 arasından 1 tane hamileliğin keyfini sür
KumsAlyaa Aden58 çok şükür canım Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı zaten ultrason bulguları iyiyse birşey çıkmıyor genelde
Aden58 KumsAlyaa çok şükür iyiydi 14 haftada gitmiştim perinatoloji herşeyin iyi olduğunu hiçbir teste gerek olmadığını söyledi ama ben dayanamadım fetal yaptırdım başta bilseydim direk fetal yaptırırdım diğer testlere gerek kalmazdı kafa karışıklığı yaşamazdım