Pijamaskeliler canım seni korkutmak asla istemem. Bana da incecik iğne dediler. Doktorun odasında hazırlıklar başlayınca korkmaya başladım . 4,5 kişilerdi karnıma bez falan serdiler temizlediler , banada 10 dk burayı düşünme başka yerde hayal et ,iğneyede bakma dediler o an korkulacak bişey olduğunu düşünüp kastım kendimi. Kastığım için çok acı çektim ,kasmazsan çok çok azını duyarsın bence . Eşi içeri almıyorlar ,bi çalışan ellerimi tuttu işlem bitene kadar sağolsun . İğnenin geçtiği her katmanı hissettim ,baskı oluyor baya. Bu arada doktor ilk seferde yaptı ,ilkte yapamayan çokmuş ,başkasına denk gelsen napardın dedi bana. Kendi kadın doğumcumda ilkte alabildilermi diye sordu ,evet dedim . Çok şanslısın dedi. Zaten alamasa 2. Kez dayanamazdım kalkar giderdim . İnşallah seninki daha kolay geçer . Başta saç teli kadar iğne dediler ,işlem bitincede sen bu işleme dayandıysan her şeye dayanırsın dediler. Başta korkutmamak için öyle söylüyorlar. Bu arada öncesinde anestezi yapan doktorlar varmış,bana yapılmadı ,e nabızda da anestezi işlemi yapmış gibi göstermiş şikayet ettim. Hatta yatak dinlenmesi yazmışlar asla dinlendirmediler kalkıp çıktım ağrıyla felç gibi.