aysegul6044 Kızlar sezeryandan sonra su geçirmez bant varken bır kere duş aldım daha sonra banti çıkardım tekrar ne zaman ne sıklıkla duş almalıyım dikislere zarar verir mi bilgisi olan yazabilir mi
HilalEyce aysegul6044 Ayakta olmak şartıyla dikişli alanı kuru tutuktan sonra sıkıntı yok demişti doktorum.
Bebekdelisi aysegul6044 canım o kendı eriyip giden degılmıydı ben sütüm için hergün duş aldım bıde ıster ıstemez bebegı emzır terle ıyı geliyordu bana
Vera09 aysegul6044 bana doktorum su değse de bişey olmaz demişti ben hergün aldım ama oraya direk su tutmadm ve iyice kuruttm saç kurutma makinesiyle ilk iki ğç gün
DerininAnnesi35 aysegul6044 ben sezeryan sonrası her gün duş aldım su geçirmez bant var diye. 4.gün kontrole gittiğimde doktor bandı çıkarıp atmıştı. Sonrasında da duştan sonra havlu kağıtla iyice kuruluyordum nemli kalmaması için.
Nazlimom aysegul6044 ben bi kere bantla yıkandım doktor bantı cıkarıp yıkanabilirsin demişti ama ben acır diye açmamıştım 2. Dede bantı cıkarıp yıkandım sonra pansuman yaptim bantlamadim dikiş iyileşmesi icin