Mugehkc Kızlar 9 kasım bahceciye gün aldm başlıycaz bzde tüp bebek serüvenıne bakalm hayrılsıı olsn rabbım utandırmasn ınss
Armess_loya Mugehkc Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah❤️ RABBİM, emeğinizinin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatla taçlandırsın 🤲🏻🌸
17papatya Mugehkc benim de bugün bursa bahcecide yumurta toplama işlemi vardı şimdi evimize gidiyoruz o kadar çok korkuyorum ki hemşireler ve doktorum sayesinde çok güzel geçti
minikmucizemmmmmm Mugehkc Allah maddi manevi yardımcınız olsun canım benim💖 bende transferin 6. günündeyim çok zor ama güzel bir süreç aslında🥰 inşallah pozitif sonuç alırım, seninde her şey gönlünce kolaylıkla olsun
Aysbsky Mugehkc bende bahçeci fukya da yaptırdım ilk denemede 25+1 gebeyim Rabbim sana da fazla yormadan nasip etsiin 🙏
a_burcu_bur minikmucizemmmmmm ben dayanamayıp 10.gün test yapıp öğrenmiştim oğlum şu an 1 yaşında. Rabbim sizlere de nasip etsin 🤲🏻
Mugehkc minikmucizemmmmmm ınss cnm pozitif olur. Bakalm yaşayıp bizde görcez sonucu evet malesef maddi manevi hepımızın yardımcı olsn
minikmucizemmmmmm a_burcu_bur yaa maşallah Allah bağışlasın 🥰 bende eşime erken gebelik testi aldırdım yarın sabah veya cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum dua edin nolur ismim Melike bu ikinci denemem
Mugehkc Aysbsky ay cok sevındım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah darısıda bize inş bnde en ıyı bahceci dıye duydum oradan baslamak ıstedım bakalm
karpuzz Mugehkc inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelik elde edersiiiniz🙏🙏 bende bahçeci düşünüyorum siz hangi şehirdekine aldınız