Honeyss Kızlar afedersiniz vajina iç dudak kısmında ve klitoris etrafı beyaz beyaz pütürlü bu nedr normal birşey mi ? Mantarmi?
gulagaci Honeyss kesin mantar o zaman ben sürekli olyor fitil kullanıyorum ilerlemeden gidin fitil verirler geçiriyor. Buna da peynir kesiği gbi akıntı xiyorlar ağrı sızı olmyor mantara ama enfeksiyona çevirirse kotu olyor
HRHR Honeyss BNde de olmştı enfeksiyon doktor fitil verdi çok şükür hemen geçti bide Melhem Trivag fitil gece yatmadan kullandm çok şükür hemen iyileştm
Honeyss gulagaci benim aylardır var bu ileetttt bıktım ya kesin çözüm yokmu bunun fitil antibiyotik birsuru şey kullandım :(
gulagaci Honeyss beni de fitil rahatlatıyor simdi ayriyeten her lavabodan sonra sirkeli suyla taharet edyorum iyi geluor şükür
Honeyss oykumm_1233 en son gittiğimde ornisid fort diye bir ilaç verdi bide mixovul öncesinde de gynomax xl fitil Neo penottan vs vs siz ne kullandınız?
Honeyss oykumm_1233 bende idrar testi vermiştim enfeksiyon çıktı aksef kullandim ama idrar yolu enfeksiyonu mantar yapıyormu
gulagaci Honeyss oo yok yok taharetsiz olur mu peçete ne kadar temizleyeblr ki . Temizleyin daha sonra ıslak brakmayin nemli brakmayin
gulagaci Honeyss ben hamile kaldım kaldığım günden beri enfeksiyon ve mantardan hiç kurtulamadım çamaşırma falan çok dikkat edyirum ama doktor bi kere yakalandınz mi hamilelikte çok sık tekrarlıyor dedi. Çok zor bisey Rabbim yardımcınız olsun.
Honeyss gulagaci ıslak olmaması için dedi ne bilim bende kararsızım doktorlarda tuhaf ne yapacağımı bilmiyorum:(