Panioku Merhaba kızlar bugün sanırım yumurtlama gördüm ama soğan suyu kürü içiyorum sizce bugün ilişkide korunmadan mı devam edelim ben soğan suyu içerken korunuyordum her ihtimale karşı soğan suyunun bi zararı var mı
Ayezhanim Panioku adeten itibaren kaçıncı gün canım bu şekilde gördün bide sabah ilk idrar mi bende yaptım aynı marka ama anlam veremedim
incitanesi_ Panioku daha önce de yani sogan küründen once yumurtlamaniz bu şekilde koyu çıkıyor muydu c den daha koyu sizinki 😊
aybarsaybuke Tabi ki korunmayın 3 gün üst üste ilişki olsun ve teste devam edin önemli olan çatlamayı görmek çatlamyı gördükten sonra testi borakabilrsiniz
Panioku incitanesi_ ay çok merak ettim neden böyle daha koyu cıktı bu ay siz söylemeyene kadar farketmemiştim diğer tüm yaptığım testlere baktım galeriden bu testim tek böyle çok koyu
MorKelebek54 incitanesi_ kuzum sanırım daha yeni yapmış ve çubuk şuan ıslak olduğu icjnde olabilir ki bende 1 yıldır yumurtlama testi yapıyorum bende de bı kaç kere oldu bide şu ihtimal daha var belki çift yunurtlamasi da olabilir sonuçta iki tane yumurtlama olduğunda hormon daha da yükselebilir ki köyü da çıkabilir. Büyük ihtimale iki yunurtlamasi var bence
incitanesi_ Panioku çok daha iyi güzel bir yumurtlama olmuş:) soğan suyunun faydasını coo duydum bu ay gebe değilsem beb de yapacağım. Siz herhangi bir zamanda mi başlamıştiniz
papatya-0 Panioku sadece 3 gün mu icebildiniz soğan suyu acaba inşallah güzel haberler alırsınız ben tam 15 gün bitti yumurtlama bekliyorum inşallah bende böyle koyu koyu görürüm Rabbim bizede şifasını nasip eder 🙏🥰😊
Panioku Ayezhanim adet bitimimden itibaren bugün 6. Gün 7 gün adet gördüm adet başından itibarende 13. Günüm. Testide fotoğrafı yüklediğim an yaptım 1-2 saat önce yani
Ayezhanim Panioku benim adetim biteli iki gün oluyor üç gündür de klomen kullanıyorum sabah böyle çıktı dün yok gibiydi bugün sanki var gibi
Ayezhanim Panioku evet ama doktor duruma göre dedi yani birde kontrolü bana haftaya Saliya verdi geç kalmış olur muyum acaba
Panioku Panioku Birkaç güne çizgiler daha belirginleşr hadi bakalım inşallah güzel yumurtaların olur güzelce çatlar
Ayezhanim Panioku evet evet bugün üçüncü gunum ve bu şekilde çıktı test yumurtlamayı kaciririm diye korktum