minikoglummm Karnım taş gibi oluyor yorulunca geriliyor. Sabahları 1 2 dakka adet ağrısı ishal sancısı gibi karışık sancım oluyor. 34+0dayız bu arada. Bunlar yalancı sancılar mı yoksa yorgunluktan mı olur. Yalancı sancıyı nasıl anlarız?
68selda06 minikoglummm anlatılmaz valla farklı bi sanci düzenli giriyor ne adet sdncisina benziyor nede başka dizlerin falan sanciyo
Miinnakkk minikoglummm Bunlar yalancı sancılar büyük ihtimal canm çünkü bende 35. Haftadan beri dediklerini yaşıyorum 39+1 deyim hâlâ anlattığın sancılar giriyor banada
Sev-can minikoglummm çok çok farklı ve anlamaman imkansız canım ben geliyorum dedirtiyor yani o sancı merak etme ☺️
minikoglummm Sev-can aslında sancı mı diye merak etmiyorum yalancı sancı böyle mi oluyor onu merak ediyorum haftam da doğum için erken olduğu için doğum sancısına yormuyorum
minikoglummm ftmdyn22 benimde hemen hemen o haftalarda başladı sertleşmem. Ağrılı oluyor bayağı derim yırtılacak sanıyorum
misirveannesi minikoglummm ilk hamileliğime göre söyleyeyim. Son haftalara doğru yalancı sancı oluyor. Böyle pat diye kramp giriyor sanki regl ağrısı gibi düşün sonra geçiyor tekrarlamıyor. Gerçek sancı belli dk aralıklarıyla vuruyor. Mesela sancı vurdu bi an kesildi 20 dk sonra tekrar vuruyor sonra 15 dk sonra tekrar gibi. Düzenli olunca gerçek oluyor
minikoglummm misirveannesi aynenn canım regl ağrısı mı desem ishal sancısı mı desem bilmiyorum hani sonrasında tuvalete de gitme ihtiyacı duymuyorum oda şüphe ettirdi beni
aysegul6044 minikoglummm pazartesi günü doğum yaptım ve o ana kadar çektiğim sancı adet ağrısından farkı yoktu bana göre herkes doğum sancısı öyle birşey değil dedi durdu hastaneye gittim ki doğum başlamıştı bile suyum falanda gelmedi herkeste farklı bence ama adet ağrısının sürekli hali on dakika duramiyorsunuz yerinizde
Seyma0323 aysegul6044 Hayırlı olsun csnim🥰 Allah anali babalı büyütsün bende 32+2 oldum bende bu sancıları merak ediyorum. Yani adet ağrısı ama ağrı geliyor geçiyor sonra 5 dk sonra tekrar geliyo böyle devam mi ediyor saatlerce
minikoglummm Seyma0323 yok canım benim sürekli gelmiyor. 1 2 dakika kasığıma adet ağrısı vuruyor sonra güneş içinde tekrar olmuyor