Ozlemcift benimde bebeğim iri ama ters değil olması gereken posizyonda.37+5teyim.özel hastaneye gidiyorum bebeğim 3800 gr.doktorum çok tecrübeli bi adam odtü mezunu falan ama daha 35.haftada sezeryan olma ihtimalimi ve tarihini konuştuk.çatı kontrolüm yapılacaktı son gittiğimde kilosunu görünce gerek yok dedi ve yine sezeryan için gün belirledi.benimde içime sinmedi açıkçası.daha iki-üç hafta süre var doğum için zamanı tamamlamaya.birde devlet hastanesine göründüm bugün.evet iri ama doğurabilirsiniz.sizi zorlar ama normal doğum gerçekleşir dedi.daha zaman da var bekleyin isterseniz dedi. 4 kilo devlet hastanesinde sınırmış.sonra tekrar kendi. Doktoruma gittim.sezeryan için acele etmek istemediğimi ve beklemek istediğimi Söyledim.aylarca kontrole gittiğim doktor sanki uğraşmak istemiyor gibi bir tavırla sonra omzu takılır bişey olursa söylemediniz demeyin dedi.yani riak almak istemediğini belirtti.o an buz gibi soğudum.şimdi bende çaresiz ve kararsızım.doğurabilir miyim bilmiyorum bebeğime bişey olsun istemiyorum.sezeryan zaten istemiyordum ama normal de bu sebeple korkutmaya başladı.ama devlete gidicem inşallah doğum belirtilerimi bekliyorum geleceği zamanını bebeğim belirlesin ne yaşanacaksa doğaçlama yaşayacağım artık😔