Meryemerva Bugün doktor kontrolüm vardı bugün tam 35 haftalık oldum bebeğim 2200 gr. Kilosu düşük geldi doktorum karın çevresi biraz geriden geliyor dedi
Tubalin Meryemerva bana da 3 hafta geriden dedi özele gidiyorum 37 haftayim 2850 dedi devlete gittim 3080 dedi makinalar çok fark ediyor saglikliysa hiç dert etme
Ergunsed Meryemerva bende 35+2yim bebegimin kilosu 2300 cikti doktorum 2600 olmasi lazimdi dedi damar direncim oldugu icin cok kilo alamiyomus yapicakta bisey yok ama bebegin organlari gelistigi surece kiloda sorun olmaz dedi
SedanurAydnAta Meryemerva 33+0 da 1858 gramdı az dedi doktorum bu hafta o kadar süt içtim ki anlatamam badem fındık derken bakalım kaç gram almış 🤦🏼♀️ Ama genetikte olabilirmiş
Nurbursa A önce bir postta 35 haftada 3300 yazmış biri. Herkesin benegi aynı boy kiloda olamaz. Saglığı yerindeyse sıkıntı etmeyin bence
Mugesen 35+3 kilosu 2500 kg çıktı.. bir hafta geriden geliyor bunu normal sayıyoruz dedi.. Fakat kiloya bu kadar takılmayın ilk evladım i 2600 kg doğurmuştum çok şükür hicbir sıkıntı yaşanmadı.. gelişimi ve organları önemli.. kiloyu her şekilde alıyor doğduktan sonra
SedanurAydnAta Gulsummldr geçen hafta gittim canım 2 kilo 25 gram olmuş 34+1 di 😓 yine zayıf haftasına göre
Fatmadeniz Bugün kontrolümüz vardı 36/1 günlüğüz 3kg olmuşuz kolestaz hastasıyım bir hafta sonra gün verecekler doğum içim