Mervegull Kızlar ilk hamileliğim bebeğim için banyo havlusu alıcam ama bornoz-havlu seti olarak mı alsam daha iyi olur yoksa sadece havlu yeterli olur mu şuan için
fatmaa37demi5 Mervegull kundak havlu şeklinde olanlardan daha memnun kaldım ben. Bebegimin direk başına şapka kısmını takip sarıyorum
Kleopatra- Mervegull Set olarak çok daha iyi bence. Bende tek havlu alacaktım ama içinde lifine kadar olduğu için set almayı tercih ettim çok da memnunum.
Snemgokbil Mervegull havlu yeterli benimki 2 yaşında halen onla kuruluyoruz biraz büyüyünce bence bornoz iyi
uraz_ve_annesi- Mervegull 2 aylık havluyu kullanıyorum bornozda aldım ama onu anca 1 yaşında kullabilir şapkalı havlular aşırı pratik oluyor hemen kafasına takıp sarıyorum
MelisY Mervegull ben banyo havlusu aldim 2 tane daha cok kucuk olcagi icin bornozu kollardan gecir cikar zor olur diye bide terlik icin zaten daha cok minik giydirmem dedim yasindan sonra bornoz alicam
1erkekkannesiiii Mervegull şapkalı bebek havlusu aldım genelde müslin bezler de iş görüyormuş ama banyo sonrasında bebek havlusu kullanırım diye düşünüyorum
Mervegull Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bende bebek havlusu alırsam yeterli olur o zaman 🙏🏻🌸
KayraVeAnnesi_06 Mervegull Set olarak 178₺ aldım indirimde , tek havlular zaten 150₺ o yüzden bana uygun geldiği için tercih ettim Büyüdüğünde de bornozu kullanır elime gelir dedim her zaman zam geliyor herşeye iyiki aldım demek istiyorum 🙏🏻