BeyzaBetl Haftada ultroson da bebeğin hareketlerini görüyormusunuz bebek hareketlenmiş oluyır mu yani
Aysegulflz BeyzaBetl canım hic bilmiyorum çünkü randevum perşembe günü bende o zaman gorucem inşallah bende 13 hftayim
Gzmktkl BeyzaBetl 13+2 de görmüştüm canım ben. Ayaklarını filan 😊 Doktorum çikolata yersen daha hareketli olurdu demişti. Istersen sen bi dene😊
Kubrakabakci BeyzaBetl 11.haftamda bizde görmüştük hareketlerini şuan 12+1 13.haftada görürsünüz sizde 😊
Busrabusra BeyzaBetl hareketlenmistir canim gorursun insaAllah.doktor bak el salliyo dedi heycandn bayilcaktim cok guzl bi duygu.isteyen herkes yasasin😊
scl BeyzaBetl 11 haftalıkken zıplıyodu sırt üstü 🙈 çok hareketliydi 😌 cuma günü 16 haftalık olucaz iple çekiyorum bebişimi görmek için 🙈 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın 💗
zytn BeyzaBetl tabii takla bile atar.bzmki 12 de kendini ittirip aşağı kaydırıyodu.kaydırak kurmuş sanki kendine🤪 nası vakit geçirsin tospaam napsın😬
Hemsireanne35 BeyzaBetl evet benimki de 10 haftalıktı kıpır kıpırdı biz bile şaşırdık hiç beklemiyorduk. Aç karına gittiğim halde öyleydi 😊
tubatayfun BeyzaBetl bende merakla 15 ocak olmasini bekliyorum ozaman 12 haftaligim ve randevum var cok merak ediyorum insallah bisey olmadan o gun de gelir