68selda06 2erkekannesi111 sağlık ocağına kayıt yaptirdoysan w nabizdan akıllı asistan a gir telin köşesinde simgeler var orda gosteriyo
68selda06 2erkekannesi111 orası galiba hafta olarak gosteriyo gün leri göstermiyor dogum dan sonrası bebeğin kilosunu boyunu bas çevre sini gosteriyo
Erbe 2erkekannesi111 ikinci gebeliğim ilk bebis 6 aylık şimdiki hamileliğim ,16 haftalık aralarında yaş yok 😂😂ikinci doğacak oğlum snra 1 yaşında olacak ya 11 ay ya 10 ay olacak ikinci doğuma bağlı
Aselsmoms 2erkekannesi111 kızım Aralık’ta 4 yaşına girecek Şubat gibi de oğlum doğacak inşaAllah 🤲💙 ben sizin için bir zorluğu olacağını sanmıyorum oğlunuzun yaşı baya büyük diğeri de 3 yaşına girecek rabbim nasip etmişse vardır bir bildiği sağlıkla gelsin inşaAllah 🤲🥰
2206minik @2erkekannesi111 22 Haziran 2020 ilk kızımın doğum tarihi dün hamile olduğumu öğrendim🥹🥹bunun da doğum tarihi 22 Haziran 2023 olcak rabbim nasip ederse sezaryan doğumun aksilik olmazsa aynı gün yaptıracağım Allah’ın izniyle 🙏
Mehber 2erkekannesi111 benim normaldi 2. doqumum olacak insaallah oqlumla kizimin arasida 4 yaşa cok yakin olcak
Merve201119 2erkekannesi111 merhaba benimde büyük oğlum 12 yaşında küçük oğlum 3 buçuk yaşında ve 34 haftalik kızıma hamileyim benimde doğumlarim sezeryan hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insallah🙏🙏🌸
bir_pasa_annesi 2erkekannesi111 ikinci gebeliğim 13 gün sonra doğumum var ve aralarında 2 yaş 7 ay olacak
tugcef Kasımda oğlum 3 yaşına girecek şuan 9 haftalık hamileyim…hareketli bir oğlum var erkenmi düşündük acaba diye aklım takılıyor bazen ama iyiki diyorum özledim bebek kokusunu🥰